KING SYSTEM EDITOR v1.0 by Qwerty

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kojd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: KING SYSTEM EDITOR v1.0 by Qwerty

aday ekleniyor alttan yazida geçiyor ama kral seçmiyor oylama bitti ama kral seçilmedi

secimin sonucunun yani kralın secilmemesinin programla ilgisi yoktur. program sadece secimi baslatır,bitirir ve aday koyar. geri kalanda bi sorun warsa db de veya ebenezerde sorun wardır.

:D Kasmısımdır ama calısmıyor dogruya dogru ben ekledim adaylar felan gözükmüyor.10 Adaymı eklemek lazım acaba 2 ırktanda !

Qwerty Senin Programlarını Biliyorum Ama Buraya Paylaşmıyorsun heralde Hepsi Kendi Sitende :)

zigmu walla paylasmak istiodum ama siteye giremiodum. firewallda takılıodu. artık yeni yeni paylasicam iste girmeyi ögrendim.

ayberoz, adamda adaylar vs eklenmis, oylamıs iste calisio . ayrica return iyi yakalamıs.

zigmu walla paylasmak istiodum ama siteye giremiodum. firewallda takılıodu. artık yeni yeni paylasicam iste girmeyi ögrendim.

ayberoz, adamda adaylar vs eklenmis, oylamıs iste calisio . ayrica return iyi yakalamıs.

Programların Gayet Güzel Devamını Dilerim :icon_wink:Takip Ediyorum Bu Arada :icon_miau:

Bu Net fork direk bi linke indirm versen olmuo : burda hangiis oldugunu bulmıom

Güzel bir paylaşıma benziyor deneyeceğim.. ama kralık editörlerinden bu güne kadar hiç çalışanı denk gelmedi bana inşl. bu calışır..

Geri
Üst Alt