[ Kerem-Orta ] -Usko Database V2 - BDW - Chaos -Ardream-RBL -CZ -Krowaz - BF -Dahasi

Cevap: [ Kerem-Orta ] -Usko Database V2 - BDW - Chaos -Ardream-RBL -CZ -Krowaz - BF

Yenilenecek dostum yeni yil icin v3 yayinlayacam

Cevap: [ Kerem-Orta ] -Usko Database V2 - BDW - Chaos -Ardream-RBL -CZ -Krowaz - BF

Ulan bu bana yapdıgın db deil mi ? ? ?

Emegine Saglık

11 minutes dakika sonra eklenen:

Ellerine Koluna Gözüne Emegine Her şeyine Saglık başarılarının Devamını bekliyoruz

Moderatör tarafında düzenlendi:

dbyi sorunsuz kurdum fakat failed logging into to Login Server server (-1) hatası alıyorum yardım edebilecek olan var mı ?

18 minutes dakika sonra eklenen:

dbyi sorunsuz kurdum fakat failed logging into to Login Server server (-1) hatası alıyorum yardım edebilecek var mı ?

dbyi sorunsuz kurdum fakat failed logging into to Login Server server (-1) hatası alıyorum yardım edermisiniz..

52 minutes dakika sonra eklenen:

dbyi sorunsuz kurdum fakat oyuna girerken failed logging into the Logine Server server (-1) hatası alıyorum yardımcı olurmusunuz..

42 minutes dakika sonra eklenen:

dbyi sorunsuz kurdum fakat oyuna girerken failed logging into the Login Server server (-1) hatası alıyorum yardımcı olurmusunz..

Son düzenleme:

bu adamdan hiç bir db satın almayınız:) biz 100 tl verdik ama bişi göremedik msnden sildi kaçtı telede cvp vermio

bu adamdan hiç bir db satın almayınız:) biz 100 tl verdik ama bişi göremedik msnden sildi kaçtı telede cvp vermio
Amacın ne senın oyle bırsey yok lafa bak msnden sılmısım :D ezme madem sıldım 2 e ekleme aklın yok mu kaldıkı kımsın yaz bakalım Nereye para yatırdın o kadar db alan var cıksın konussun :D mal mı bu mıllet

Kerem Paylasım cok Güzel Kardesim Sagolasın :) Database Sorunsuzdur. :)

Linkler Kırıkmı yoksa Sildinizmi ?

Lınkler Kıırlmıs + Database Sorunlu idi İllede ugrasacam denıyecem dersen Google kerem orta usko db yaz cıkar

Eline Sağlık Başarıların Devamını DiLerim !

Datbase de Sorun var Diyorum Hala Guncel Tutuyorsunuz Neyse Kurcalayin ne diyim

çok guzel olmuş . yine farkını gösterdin başarıların devamını dılerım. gerçi sorunlarını da çözebılseydın bugsuz bı şekılde sw ı acan kişi usko gibi kalıcı bı sw yapabıllırdı . sağlık olsun
emeğine sağlık

Geri
Üst Alt