byhackerist
Active Member
- May
- 2,041
- 0
Cevap: [ Kerem-Orta ] -Usko Database V2 - BDW - Chaos -Ardream-RBL -CZ -Krowaz - BF
cok guzel db elıne saglık
cok guzel db elıne saglık
ya bende hata verıyor bu db kuramadım hgitti sinir oldum ya
![]()
ne yapmam lazım anladmım gitti .. bu db ile server acamyı dusunuyorum yardımcı olursanı sevınırım .. [email protected] ekleyip yardımcı olurmusunuz rica etsem...
peki ilkonce paylaştığın db ile aynı ama değişen npcler demişiniz maplarda mı databasedemi pachtlerdemi bir eğişiklik ldu bir yazarsanız cok makbule gececek
sql 2000 ile calısıyor kardes![]()
Birde Oyle Dene bakalım sql de sorun olabılırpc e format atıcam bakalım ne olcak![]()
Birde Oyle Dene bakalım sql de sorun olabılır
Kardesım maradon fln sorunu dıosun o snn clıentınle alakalı sorun yok db de client bolumune ac konu oradan yardım ısteNe yaptıysam moradon'u düzeltemedim. hep eski moradon çıkıyo bende, usko moradonda yaptım falan ama nafile. moradon sorununu çözen varmı ?
Tek acamayan sensın kardesımya kuranlardan birisi yedek alıp aynı db yi yuklermı buraya rica etsem .. bende acılmıyor hala aynı hatayı veryıor anlamadım bu işten bişey
Saol kardessüper paylaşim olmuş t.y
Kerem Bi Sorun Var :S Db Kuruyoruyorum Patch Atıyorum oyunda Adream Yenı maradon base yok :S
Arkdaslar Databaseyı Verdık Bır zahmet Zor gelmesın google ardream patch yazınKerem Bi Sorun Var :S Db Kuruyoruyorum Patch Atıyorum oyunda Adream Yenı maradon base yok :S
Ben Teşekkür EderimCok qüzeL oLmus Teşekkurler