Kerem.Orta
Active Member
- Ağu
- 1,491
- 8
Cevap: [ Kerem-Orta ] - PK Database [ +8 Item +3 Takı ] Eşit Database
Linkler yenilenmiştir konu güncel.
Linkler yenilenmiştir konu güncel.
Her hangi bir özel koda gerek yok googleden arama yaparak bulduğunuz kodlar çalışır.elne saglık dstm. bır kac sorum olucaktı..
bankayı nasıl sıfırlıcaz ?
birde savas açma kapama kodları.
boss atma kodunuda verebılırsen cok sevınırım.
Server Resourceleri değiştirdiysen 185 sorunu ondan olur guard towerlar ayrıca genel bir sorun sadece bu databasede olan bir problem değilGuard towerlar towna girdikten sonra attack yapıyor. Bana yardım edebilecek bi kodun var mı? Bu arada sende DB'ye bi bak öyle upload et istersen. Ayrıca guard tower ölünce 185 yazıyor, onu düzelttim o sorun değil ancak çok geç vuruyor.
185 sorunu db editlerken testler için kullandığım nti cheat sisteminden kalma bir problemKerem çok teşekkürler eline, emeğine sağlık şuanda indiriyorum. Bir kaç sorum olacak 185 sorunu herkeste olan bir sorunmudur? Cevapları okudum onun dışında bir problem gözükmemekte zaten ve ben bu db nın icine suan elimde bulunan bdw ve juriad etkinliklerini eklesem herhangi bir sorun çıkarmı? İyi akşamlar dilerim.
Bu Kod ile problemi ortadan kaldirabilirsin yenilik ekleyebilirsin herhangi bir sorun çıkarmazINSERT INTO SERVER_RESOURCE ( [nResourceID], [strName], [strResource] ) VALUES ( 185, 'IDS_GUARD_TOWER_DEATH_ANNOUNCEMENT', '- %s was killed by %s -' );
Panelin database e girilmesi gereken kodları var bunları database e uyguladığınızda panel açılırDb kuruyorum panel acılmıyor deişik.. Seven v9 baska sw kuruyorum panel acılıyor ...
Teşekkürler boş bi zamanımda yapmayı düşünüyorum.Hocam cz arkası homeko sorunsuz database paylasımda bulunursanız sevirnim... Cogu linkler kırık...oto sembol ve atak ayarı duzgun yapılmıs bir homeko base lazım..ilgilenirseniz sevinirm.....çalısmalarınızı begeniyorum.