Kendimi Fransa'da giriyormuş gibi nasıl gösteririm?

Konu Yazar

Kernkraft

was here.
Eyl
723
23
Selam arkadaşlar. Bildiğiniz gibi UsKO'da bir char ayrı ülkelerden oynanmıyor. Fransa'da bir arkadaşım var ve bu kural gelene kadar beraber oynuyorduk. Char Fransa üzerine kayıtlı. Kendimi Fransa'dan giriyormuş gibi nasıl gösterebilirim? Bi fikriniz var mı?

Cevap: Kendimi Fransa'da giriyormuş gibi nasıl gösteririm?

Anlamadım hö

hö hö hö Anlamadım :D

IP'mi fransa gibi göstercem yani anlamayacak bişi yok :D

Bir Sürü İp Değiştirme Prog. u Var Onları Kullansan Yeter Herhalde Hönk

proxy .

fransa ip si nerden bulacam dersen google ye sock 4 yaz aliveproxy qibi sitelerden ip lerin yannda neresi olduqu yazar :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

siteye gir orda bilgilerinin en altında sanırım bölge güncelle gibi bi secenek var orda arkadasının oynadıgı yeri şec bende işveçreden oynuyorum.dayım amcan fln orda ;) güncellemen yeter yani

siteye gir orda bilgilerinin en altında sanırım bölge güncelle gibi bi secenek var orda arkadasının oynadıgı yeri şec bende işveçreden oynuyorum.dayım amcan fln orda ;) güncellemen yeter yani

Bölge güncelleme ayda 3 kere yapılıyor. Ve charı türkiye üzerine kaydettiysek fransadan bölge güncellemeden girilmez. ayda 3 kere yapıldıgından da işe yaramaz. proxy lazım bana.

cok sacma madem bisi bilmion yazma h2ö

proxy kullan arkadasım cok eskiden jpko ya girmek icin kullanıyorduk

boqaz koprusunden kendını yuvarla :d

Geri
Üst Alt