Kendi Kullandığım Server Fileslerim [Kasmaz Önerilir]

Cevap: Kendi Kullandığım Server Fileslerim [Kasmaz Önerilir]

yha yardım edicek biri yok mu çok lazım...

+++++++++++++++++++++++++++++++++ konu güncel :D

kardesım firewallı en son mu acacaz

Son düzenleme:

[yardım]valentina db'm de görev npc si açılmıor...
ARkadaşlar valentina db kurdum eslanttaki görev npcsi açılmıyor ve bifrost npcsi açılmıyor yardım edebilir misiniz...

Evt-Patchlarında Sorun vardır ;)

firewallı en son mu acıcaz onu anlamadım up up up

** calışmayan bişeye nasıl saol eline saglık diosunuz anlamıorm hatta bitanesi saol oyun ici hata alırorm dio :) yazık ya

ne diyon süper calısıyor server filesler bende bunu kullanıom artık ama buna uyumlu anticheat lazım ...

saol ellerine saglık

Merhabalar lütfen Msj'ımı Sonuna kadar okuyunuz !!

Artık Ko-Cuce/PvP Serverler Yada kurulum Vs Benım için Bitti Artık Hayata Dönme vakti Geldi Pc başından kalmıyordum Gezmiyordum Tozmuordum oturuordum oysaki Arkadaşlarım Deli gibi Gezip Tozup Eğlenirken neyse benım için Bitti artık AHerşey sıra Gezip Tozup Eğlenmeye geldi. Aklınız varsa bırakın böyle işleri okulunuzu okuyun hayatınızı yaşayın ilerde cok üzülürsünüz benden kardeş tavsiyesi size neyse herkeze iyi forumlar kendinize iyi bakın !!
Eğerki sohbet Etmek isteyen olursa [email protected] adresinden ulaşabilir bana ama pvp ile ilgili olmasın lütfen !!
O kadar Paylaşım Yardım vs. Yaptım sizden Tek bişi istiyorum.Benım Kimde hakkım varsa HELAL ETSİN Belki ilerde helalleşemeyiz Benım Hakkım Bütün Cüce Halkına HELAL olsun kiminizle tartıstım kapıstım ama iyi vakit geçirdim umarım sizde bi karara varırsınız.

saolasn cnm kardeısm

Geri
Üst Alt