Kendi Ev İpm le arkadaslarım nasıl Benım ev Sw sıne Gırerler ? Acıl yardım :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan NVIDIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

NVIDIA

Active Member
Ara
1,433
0
Arkadaşlar sunu soyle belırtıyım benım amacım, no-ip , hamachı gıbı dalgalarla degılde kendı ip mi vererek arkadaslarımın benım pcmde kı sw ye gırmelerı bunun yanıtını bılen varsa cok memnun olurum :)

Cevap: Kendi Ev İpm le arkadaslarım nasıl Benım ev Sw sıne Gırerler ? Acıl yardım :)

Benim bildiğim kadarıyla no-ip & zapto.org vs. şeylerle açılıyor ev bilgisayarından.
NO-IP Hakkında;

Server files'lerdeki ".ini" dosyalarına asla no-ip den aldığınız ipleri yazmayınız..
Örneğin no-ip'den ip aldınız Örn;​
"freeman.no-ip.biz" server files yani login server, Ai Server, GameServer-Ebenezer, Ajuard dosyalarının genel ismi "Server Files" ben genelleme yapıyorum..
Bunların içindeki ".ini" dosyalarının içine ip kısımlarına asla no-ip'adresimizi yazmıyoruz..
no-ip programını çalıştırdıkdan sonra sağ alt köşede çıkan simgenin üzerine geldiğinizde sizin ip numaranız görünecektir.
Örn; 95.153.222.222 gibi onları yazacaksınız bu konu çok önemli ev bilgisayarlarından server kurulumunu her ne kadar desteklemesemde önce herkez kendi bilgisayarında herşeyi öğrenip daha sonra professionel yatırımlar yaparak server açmalıdır langur lungur server açmanın luzumu yok server tanıtım konularında çok boş server görüyoruz bunları engellemek için herkeze elimden geldiği kadar daha açıklayıcı olarak server kurulumunu anlatmaya çalışıyorum..

Asıl konu ; https://www.ko-cuce.net/server-kurulumu/470635-server-kurulumu-videosesli-anlatim-freeman-farkiyla-iyi-seyirler.html

Cevap: Kendi Ev İpm le arkadaslarım nasıl Benım ev Sw sıne Gırerler ? Acıl yardım :)

kardes oluyor da bır turlu bulamadım yınede tesekkurler.

Bak Kardesim Söyle Diyim Kendi Locak İp Yani Pc Nin Kendi İpsi 127.0.0.1 Dir Userler Mesela abcdefgko.no-ip.biz den girerler sende yönetici olarak 127.0.0.1

Kardesım bakın yanlıs anlıyorsunuz dıyelım bır vpsın ip 95.130.172.98 demı ve vps herhangı bır yardımcı program kullanmıyor kısılerın baglanması ıcın benım amacım kendı ip mı turktelekomdan sabıtleyıp sadece kendı ip mı verıp dıyelım 94.201.234.153 bu ip yı verıp benım ev serverıma baglanmalarını ıstemem kısacası tıpkı vps gıbı bunu nasıl yaparım ...

11 minutes dakika sonra eklenen:

no-ip vs yerlerden ip almadan yanı ..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt