kendi ev bilgisayarımda db editleyebilir miyim?

Konu Yazar

sercanblood

Member
Ocak
981
3
arkadaşlar 2 yıllık bir aradan sonra arkadaşlarımla server açmaya karar verdik. daha prof. bir kadro ve oyun anlayışı ile tabi daha önce bu işi yaptığımdan tecrübem de var.

yalnız db elimde hazır fakat editlemek için vds almak istemiyorum. evdeki bilgisayarımda db editlerini bitirip sonra vds de denemek istiyorum db yi. bunu yapabilir miyim evde? serverı açmıycam sadece skill,drop vs editleyeceğim ve qa,enterprise falan kullanacağım fakat ev pc sinde olur mu bilmiyorum.

eğer olursa kullanmam gereken program linkleri ve kurulum konusunda yardımcı olabilecek birisi var mıdır?

daha önce bilgisayara kurmuştum 2003 server ı fakat bağlantı sorunları yaşıyodum db ye. birçok kişi dbsini kendi editleyip sonra vps alıyor bana da yardımcı olursanız çok sevinirim.

Cevap: kendi ev bilgisayarımda db editleyebilir miyim?

Annen Seni Kadir gecesi dogurmuş:D

2003 gerek yok Xp dede rahatlıkla editleyebilirsin herhangi bir sorun yaşamazsın.

pc windows 7 64 bit yalnız. + o 2003 işletim sistemi değil microsoft serverın versiyonu :)

Tabikide Editleyebilirsin KARDEŞİM.

de dediğim gibi 2 yıl oldu işin içinden çıkalı, hangi programları indirip kurayım?

Geri
Üst Alt