k2netwokun duyurusu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nakavt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

nakavt

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Eyl
190
2
Merhaba Sovalyeler

Son zamanlarda bazi oyuncularimiz karakterlerinin hacklenmesi ve butun esyalarinin hatta karakterlerinin calinmasindan sikayet etmektedir.

Yasanan hacklenmelerinin buyuk bir kismi "Private Server"larda oynama ve bilgisayarinda "Private Server" bulundurmadan dolayi kaynaklanmaktadir. Bu tarz illegal serverlara istenildigi gibi keylogger dosyasi konulmakta veya bu serverlarin yeni gelen patchlerinde bu dosyalar bulundurulmaktadir.

Bilgisayariniza "Private server" kurmaniz durumunda, bu dosyalar bilgisayariniza yerlesir ve kisisel butun bilgilerinizi calmayi amaclar. Bu nedenden dolayi oyuncularimiz hacklenmekte ve oyun ici esyalari calinmaktadir.

Lutfen, hacklenme sorunlariyla karsilasmamak icin "Private Server"larda oynamayiniz ve bilgisayarinizda bulundurmayiniz.

Anlayis gosterdiginiz icin tesekkur ederiz.

- Perastis

Cevap: k2netwokun duyurusu

hahah Pw Oynamamaları için Adamlar Reklam yapıyor PwLeri Ama Daha Çok Akın edecekler :d

Usko Gerçekten Ne Yapacagını Şaşırdı Bu Kadar SAçma Yollara Başvurduğuna Göre

işte k2network yeni açıklaması

Merhaba Sovalyeler

hacker90 adlı üye yalancılık nedeni ile süresiz banlanmıştır...

- Perastis

Son zamanlarda Private ServerLerden dolayı K2Network para kazanamıyor ki para kazanmak için neler yapıyor Dava açmaya kadar götürdü bu işi . [ Paranın gözü kör olsun hö ]

Bu duyuru nerde yazıyor göremedim. İnsan atarda bu kadar mı atar. K2Network gibi büyük bir şirketin bu kadar çocukca bir duyuru yapacağını sanmıyorum. :)

HakLısın br0
Gerçekten K2Network
Kocaman bi dev
BöyLe bi AçıkLama cık :(
Yapmaz Sanıyorum ve 1 TurKK kardeşime katıLıyorum ;)

Geri
Üst Alt