K2 NETWORK YAZISINDA Donuyuor ve kendi kendini kapıyo Help

Konu Yazar

JackaLovic

Member
Ocak
74
0
Baslıkda dedigim gibi bi Cözzüm yolu bilenler yardım please :( bıtbıt

++++++++++++++++

++++++++++++

++++++++++++ Bi allahın kuluda yardım Edsin:(

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: K2 NETWORK YAZISINDA Donuyuor ve kendi kendini kapıyo Help

Oyunu ClientLeri Yada patchlerinde Sorun wardır. Tekrar Yükle

UI-UI_US Klasörleri htalıdır.

Knight Online'e Giriyorum İd Pass Yerine Gelmeden Oyun öyle bir kasıyorki Pc'e Res Atmam gerekiyor diorsan :

Bunun kısa ve öz çözümü var.

Oyuna girdiğiniz KnightOnline veya KnightOnLine adlı exe'yi Giriş yapmalısınız.

Knight Online'e Giriyorum İd Pass Yerine Gelmeden Oyun öyle bir kasıyorki Pc'e Res Atmam gerekiyor diyenler oldu ..

Bunun kısa ve öz çözümü var.

Oyuna girdiğiniz KnightOnline veya KnightOnLine adlı exe'yi Giriş yapmalısınız.Yada Sistemi 1-2 Haftaya Geriye Alarak Cözebilirsiniz . Bunun sebebi Knight online Klasorunuzdeki Dosyaların kalıcı 1 hasar olusturması hard disk'e werdigi zarardan dolayıdır.

launcherdan giremiyoRUm hic pech li serverlara Exe de almiyo napmamiz Grqyioo ya daha iyibi cözümü yok mu pc format attim yine düzelmedi hard disk zarar werdi diyon formatta bu zarar geçmiyomu ?=

etth benimde öle bir sorun warya yardım edene + R3P

Knightonline.exe nin adını değiştir veya myko hackle gir bi kaç kere sonradan düzelir.

kardeş pech li servera nasil exe den girim almiyoqi :d nE dİYON 1299 olsa tamam da adam pech koymuş exe le almiyo launcherdan girmen zorunlu onlada girince pc kitleniyo k2 network yazisi geldiqden sonra :S

bendede ID pass yerı gelırken atıor oyundan bı cozumu warmı ??

aynı hata bendede var ama pc res atmıo mavi ekran hatası vermıo sadece kasıo ıdden sonra ılerlemıo ıd pass yazamıyorum zaten

bence bu hatalar bu clientte bulunan anti cheatlerden dolayı oluyo pcnın programları çakısıo galıba

Son düzenleme:

Hepınızın İlacı Burda ARkadaşlar Bende Olmuştu. Once Turkgamerın yayınladıgım clıent te oynuyordum sonra bı pacht ındırdım. ondan sonra yenıden yukledım format attım bir türlü oynayamadım o clientte Empire Online ındırın Oda Trko Altında Duzenlenmiş.

Yardımcı Olabıldıysem Ne Mutlu

arkadaşlar bu konuyu her hafta açıyorlar.. clientlerde bulunan virüslerden dolayı bu sorun oluşmakta svchost vs gibi sistem dosyalarınızada bulaşıyor.. pc deki bütün exelerinize bulaşmaya çalışıyor.. format atsanız dahi d: diskine format atmazsanız ,, windowsu yeniden kurduktan sonra d: diskinden auto olarak tekrar bulaşıyor.. tek çözümü.. awg antivürüs 8.5 free edition ile kurtulabilirsiniz.. kaspersky işe yaramıyor...

bıtbıtbıtbıtaynen heLp pLs bende giremiyorum pack'Li serverLara

Geri
Üst Alt