MYKO JustKo.net |x| 30 Ekim Persembe | 20.00 | # MYKO Sunucusu #

çok cacık bir açılış cogumz giremiyourz acme update hatası alıyoruz pac denen bi salak chat programı yapıyo sanırım bilmiyorum artık

Kesinlikle önermem beyler.

Kasan kastı kimse giremesn diye bizi sokmuyor böle bir adam bu işte hiç bana iftira filan demeyin hayatıdma ilk defa acme update hatası alıyorm tamamen senden kaynaklı aq

Arkadaşlar kanmayın sakın bok gibi server habernz olsun admin ilgisi sıfır kimse giremiyor girende lag var sözde pc hediyessi var fakat kasan kastı çogu kişi giremedi kimseyi eşit şartla aynı anda başlatmadı servera

Bu hırsızlara para kazandırmayın.

Kimse giremiyor neyi güzel kardesm acme update olmuyor 12 kişiyiz clanda 12 mizdede bu var sende adminin ortagısın sanrm sözde kazanıcak olan ve ps4 hediyesi alıcak adamsn sanrm :D:D:D

alayı düzenbaz beyler bu serverdakılern habernz olsun

beyfendi lütfen kıskırtıcı tavrınızla mılletı kandırmayın

Arkadaşlar kanmayın sakın bok gibi server habernz olsun admin ilgisi sıfır kimse giremiyor girende lag var sözde pc hediyessi var fakat kasan kastı çogu kişi giremedi kimseyi eşit şartla aynı anda başlatmadı servera

Bu hırsızlara para kazandırmayın.

lütfen yalan yanlıs haber yapmayınız

Kardesm video çekip ve ss lerle desteklerim ts de konusuyoruz ve kimse giremiyor bizden nası oluyor bu? cohu kişi giremiyor hal buyken eşit başlamamaış cohu kişi oyuna yapamıyorsan çekip gidiceksn becerebilseydnzde bu yazılanları görmeseydiniz boş konusmayn bir iş yapıosanz dogru yapıcaksınz. Ben bir oyuncuyum ve yaptıgınza sinir oldm için böle yapıyorum görsün bilsin diye herkes ben yaptım ettim ama sesini çıkarma oldu efendim geçiceksiniz o işleri.

Beyler bu server tamamen patlıcak en fazla 10 gun ömür veriyorumi.

Kardesm video çekip ve ss lerle desteklerim ts de konusuyoruz ve kimse giremiyor bizden nası oluyor bu? cohu kişi giremiyor hal buyken eşit başlamamaış cohu kişi oyuna yapamıyorsan çekip gidiceksn becerebilseydnzde bu yazılanları görmeseydiniz boş konusmayn bir iş yapıosanz dogru yapıcaksınz. Ben bir oyuncuyum ve yaptıgınza sinir oldm için böle yapıyorum görsün bilsin diye herkes ben yaptım ettim ama sesini çıkarma oldu efendim geçiceksiniz o işleri.

Beyler bu server tamamen patlıcak en fazla 10 gun ömür veriyorumi.

lütfen kışkırtıcı tavırlarınızla server kötülemeyiniz

www.quarantineko.net Düzgün bir MYKO arayanlar mutlaka incelesin (1 Kasım 19:00 Açılış) PUS'da sc satışı yok, cilentde virüs yok, paneline bile bakarsınız diğer MYKO'lardan farkını anlarsınız. En önemlisi ise Türkler açmıyor, yabancılar açıyor. Sorunlu sıkıntılı, 2 günde bir açıp kapanan Türk sv lerinden sıkıldıysanız bir incelemenizi öneririm.

Geri
Üst Alt