MYKO JACKKO.NET 19 TEMMUZ 21:30DA YENİDEN ŞANSINI DENİYOR ( OSEIS ) HERŞEY DUZELDI!

Kardeş ne kadar saçma bir cevab vermişsin öle sen :S bende aynen katılıyorum zuzu arkadaşın dediklerine , adam sana eleştride bulunuyor bunun adı ne zaman topluluk olarak cahil kalmışsınız oldu onu merak ediyorum. Her servera laf olsun diye saygı duyuyoruz diyeceğine bence samimi olarak her fikre ve düşünceye saygı göstermeyi öğrenmelisin ve asıl bunu öğrenmeyen topluluklar cahil kalmıştır.
Bu sayfaya gelipte başka serverların duyurusunu yapan kişi zaten niyetini belli eder biz knight online oyuncularının fikirlerini herzaman dikkate alırız yalnız bu iş başka yöne dönüşürse cevabım ona göre sert olur. :)

lan jakkomusun ne skimsin. Adam orada gidecegi serverın adını bile söylememiş, sen sana yöneltilen sorulara cevap verecegine artislik yapiosn. Bebe muhabbetlere girme adam gibi yönet serverı . Yönetemezsen böyle elinde patlar işte.
Ben de oyun icerisinde bir çok sorunu dile getirdim cevap bile veremediniz. Neden? Çünki siz de bilmiyorsunuz cevapları. Anca bok bok konusursunuz böyle. Ne wolf bug ını düzeltebildiniz ne de oyunla ilgilendiniz. Şimdi kalkmış caka satabilecegini mi sanıyorsun burada? Hiç mi utanman yok senin. Moradon bile yazamayan bir admin den ne bekliyorsak zaten... Birazcık adamsan susar oturursun aşağı. En azından adam sanarlar.

Bende aynen bu tutumundan bahsediyordum arkadaşlara :) Böyle millete yukardan bakmandan. Altı üstü kıçı kırık bir myko server açıyorsun. Ben kendimi zaten myko oyuncularına yeteri kadar ispatlamışım bu saatten sonra kimseye birşeyler ispatlamama ihtiyacım yok. Hem kalmış ki ben senin serverını daha iyi yerlere götürmen için fikir beyanında bulundum. Sen onu farklı anladıysan bilemem buda senin bakış açın. En azından yorum tarzınla nasıl bir admin olduğunu görmüş oluyoruz..

Ya bu velet kim ki millete yukarıdan bakiyor. Adam bile değil. Adam olsa adam gibi düşünüp cevap verebilir. Sanki küçük dağları o yarattı pezevenk. Verdigi 3-5 bin lira bi tane server açıyor. Siktirsin. Böyle davranmaya devam etsin , mal çok nasıl olsa yine de oynayan olur üç beş. Onlarla eğlenir işte.

Warrior mage asas damagelerini değiştirdin durduk yere, şimdi db sıfırlıyorsun. İnsanlar yeniden kasacak yeniden karekter açacak uğraşacak sonra tutturamayınca bi daha mı sıfırlayacaksın. Hiç gerek yok.
Şu gün yanında olduğunu söyleyen insanlar da dün başka bir sw'a başlamış itemlarını dağıtıyorlardı.
Tabi senin insanlara ayrıcalık tanıyıp istek üzerine, kimisini orc kimisini human yapman ayrı bir muamma.
Sw'ın dbsindeki sıkıntılar ayrı bi konu swda para dönmüyordu.. dmlerden ve bosslardan drop atmaması ayrı bir olay

YOKEDİCİ BİTİRİCİ ve SİLİCİ olarak gelmeyi düşünüyoruz.Server güzel damagelerle oynanmazsa eski userını yakalayacagını düşünüyorum.

Evet Arkadaşlar Eliuz_™ Olarak Karus ACIYORUZ / HEYACANLI SERÜVENE SİZLERDE KATILABİLİRSİNİZ.

STRATEJİ CLANINA PRİEST ARANIYOR ! BILGINIZE ULAŞIM ADRESİ ICIN FB/smcrecordzz ekleyin +23 full onlıne !

Senin Acıcagın Server Bu Kadar Olur :D Milleti Dolandırdın Dolandırdın Anca Bukadar Olurdu Hadi Geçmiş Olsun..

Geri
Üst Alt