J-TRAP Yani Jackal Trap Kesinlikle Almayın Paranıza Yazık.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

Adaptati0n

ByTroJan Is Back V2
Haz
1,223
21
Merhabalar Öncelikle Resimleri Görün:)

Bir Arkadaş İle diyalog kurduk konuşuyoruz Sonra j trap lafı açıldı Ve İşte Konuşmamız.!
2i6jn0l.jpg

qnu1j9.jpg

Ben Dicek Söz Bulamıyorum 1.5 Aydır Bana Adam gibi J Trap yapacaksın Jackal Ayıp Adamada Aynısını yapmışsın

ben 35 YTL sinde Degilim
Aylık 200 250 YTL sunucularıma para veriyorum
ama senin yaptıgın **ne likteyim

1.5 Aydır Sunucum Boşa Açık Göya Sorunsuz J TRAP Yapacaksın

Yaptın MYKO Hack ile girdiler
Yaptın Pus u kapatamadın
Yaptın /trade yi silemedin
Yaptın hala Myko HACK LE Girdiler
Lisanslı Saglam Yapmaya calıstınn Ebenezer.exe De Virüs Cıktı Sunucum B*ku Yedi Format Attırdım :@@
Adam Gibi Yap Dedim Engel Vurdun Ayıplarını saymakla bitiremiyorum..

35 YTL J TRAP A verilecegine 15 YTL Fazla Verin Daha Güvenli Ayhan Abinin xSkip ini Alın Tavsiyem ;)

Benden Bukadar artık bunlardan sonra almak isteyen olursa Alsın
Toplam Zararım : 1.5 Aylik Sunucu Param : 160 YTL + JTRAP 35 YTL = 195 Ytl
Parasında Kesinlikle Ve Kesinlikle Değilim
Ama Benden Başka Alacaklar olanların durumu çok iyi olmayıp alırlar boşa gider
benim diceklerim bukadar

İyi Akşamlar :)

Eklemeyi Unuttum ayrıca Oyuna Userlerin %70 i Giremiyor..

Son düzenleme:
Cevap: J-TRAP Yani Jackal Trap Kesinlikle Almayın Paranıza Yazık.!

kardeş jackaladmin bildiğim kadar lamerboy eski inceko admini herkes bilir onu böyle şeyler alırsınız ama karşılığını alamassınız :)

lamerboymu ney onu bilmem iyi biri diye bilirdim ben kendisini

ama sonç ortada :eek:

Aynen çok yanlış yaptığı...

1 ay önce Burda konuyu Gördüm Ve jackaL'ı msn e ekLedim çok iyi hatırlıyorum cumartesi günüydü ve yalvardım sana buqün kuraLım Çok önemli die Sen dedin ki para yatırmadan oLmaz Ben dedim kontor alayım 500 dedin oLmaz Banka hesap nosu ver dedin olmaz pazartesi oLdu SeninLe konuştuk ayarLayamadın ve ben salı günü para verdiğim çocuqun parayı yatırmadıqını öğrendim ama sen bunu biLmiyordun ptt ye gitmemiştin.! Ama ben şerefsizLik yapmayıP SaLı günü gidip bu Sefer 50 ytL yatırdım Sana .! bana verdin jtrapı ama çalışmadı sonra ertesi gün başka bi exe verdin.! Bütün hiLeLer Çalışıyordu ayrıca Dupe yapıorlardı.! sonra 1 ay piyasadan kayboLdun Buqün seninLe adam gibi konuşmak istedim ha şimdi yaptım yapıcam derken günya sorunsuz olanu buqün vericektin 6 da ama saat 2,5 da msn den çıktın yada engeLLedin.! BENİM İSTEDİĞİM TEK ŞEY VARDI SADECE DUPE ENGELİ SH FALAN FİSKO ÖNEMLİ DEĞİL SADECE DUPEYİ ENGELLE DEDİM AMA SEN bunu biLe yapmadın .! Verdiğim para heLaL oLsun.! Tek Laf etmicektim bu arkadaşı kıramadım.! ama miLLEtin ahını aLma çıkar eLbet biqün ben zararımı burda açıklayamam Senin yüzünden diğer serveri 0 lamak zorunda kaLdım ve yeni açtıqım Serverde anti cheat yok.! Dupeyle başım dertte.! AKUMA yı bekLiyorum Sadece. Oda cevap verirse biqün.! Hadi KaLın SağLıCakLa.!

http://img368.imageshack.us/img368/5536/13122008438af1.jpg

Yukarıdaki dekontta bana aittir.!

Son düzenleme:

Aynı sistemi bize para yatırmadan kurdu sağolsun arkadaş ama çalışmadı dediğiniz gibi güzeldi ama hiçbi hileyi engellemiyordu benim bu forumda gördüğüm şu satıyoruz diye konu açıyolar ki buna AKUMA da dahil hiçbiri ilgilenmiyor seninle konuşamadan neyine güvenipte para yatırayım mesela...

Ayrıca para yatırsanda adamların yazdıkları kesinlikle hazır değil sen parayı ödeyince bişeler yapmaya çalışıyorlar oda 1 ayı buluyor rezillik ötesi yani bence alım-satım bölümü tamamiyle boş... bu güzel serverıda kirlettiğine inanıyorum... Hadi duracaksada adam akıllı sistemi olmayan ne halt yemeye konu açıyor bende girip açarım şimdi şu şu şu satılıyor die yalan dolan gönder parayı oldu bitti... Bu tarz şeylerle forumunuzu kirletmeyin derim yetkililer...

Merhabalar Öncelikle Resimleri Görün:)

Bir Arkadaş İle diyalog kurduk konuşuyoruz Sonra j trap lafı açıldı Ve İşte Konuşmamız.!
2i6jn0l.jpg

qnu1j9.jpg

Ben Dicek Söz Bulamıyorum 1.5 Aydır Bana Adam gibi J Trap yapacaksın Jackal Ayıp Adamada Aynısını yapmışsın

ben 35 YTL sinde Degilim
Aylık 200 250 YTL sunucularıma para veriyorum
ama senin yaptıgın **ne likteyim

1.5 Aydır Sunucum Boşa Açık Göya Sorunsuz J TRAP Yapacaksın

Yaptın MYKO Hack ile girdiler
Yaptın Pus u kapatamadın
Yaptın /trade yi silemedin
Yaptın hala Myko HACK LE Girdiler
Lisanslı Saglam Yapmaya calıstınn Ebenezer.exe De Virüs Cıktı Sunucum B*ku Yedi Format Attırdım :@@
Adam Gibi Yap Dedim Engel Vurdun Ayıplarını saymakla bitiremiyorum..

35 YTL J TRAP A verilecegine 15 YTL Fazla Verin Daha Güvenli Ayhan Abinin xSkip ini Alın Tavsiyem ;)

Benden Bukadar artık bunlardan sonra almak isteyen olursa Alsın
Toplam Zararım : 1.5 Aylik Sunucu Param : 160 YTL + JTRAP 35 YTL = 195 Ytl
Parasında Kesinlikle Ve Kesinlikle Değilim
Ama Benden Başka Alacaklar olanların durumu çok iyi olmayıp alırlar boşa gider
benim diceklerim bukadar

İyi Akşamlar :)

Eklemeyi Unuttum ayrıca Oyuna Userlerin %70 i Giremiyor..

geçmiiş olsun

yazıktırki böyle insanlar birde forumda cüceloper oluyor...

Araştırmadan Etmeden Niye para weriyorsunuz anlamıorum Hiçmi Bir Demo fln istemediniz denemek için hadi siz bilmiorsunuz kırmak için birinden yardım alın ufakta olsa güzenliğini test edin paraınza yazın bende yazmasını bilirm o yok bu engelli diye önemli olan Biraz bilgi toplama

Burada suç %51 olarak alıcıya düşüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt