Rocker
Member
- Haz
- 160
- 1
Yapımı AVCI'ya ait olup,başka hiç bir yerde paylaşılmamıştır.bana msnden atmıştı 
iTEM silme şöyle çalışıyor ;
Programı açtığınız anda direk db bağlanıyor hani sadece local içindir.ardından itemin adını yazıyoruz.sileceğimiz item çıktığı anda SİL butonuna basıyoruz ve siliyor
kullanımı çok basit ve çok yararlı bi program diye düşünüyorum.
EXP editörde şöyle çalışıyor ;
Yaratıkların isimleri var oraya yaratığın adını yazıyoruz ardından kaç k exp geleceğini yazıyoruz.kaydet butonu yok satır değiştirdiğinizde kaydediyor otomatik.
ardından daha ayrıntılı olması için yaratıkların lvl'leride mevcut.buda AVCI'ya aittir kendisinden rica ettim ve yaptı ve yaklaşık 1 aydır elimde.
Download için : RapidShare: Easy Filehosting
RAR şifresi :
Alternatif 2.Link'den indirmek için tıklayınız.
AVCI'ya tekrar teşekkürler.:icon_miau:
iTEM silme şöyle çalışıyor ;
Programı açtığınız anda direk db bağlanıyor hani sadece local içindir.ardından itemin adını yazıyoruz.sileceğimiz item çıktığı anda SİL butonuna basıyoruz ve siliyor
EXP editörde şöyle çalışıyor ;
Yaratıkların isimleri var oraya yaratığın adını yazıyoruz ardından kaç k exp geleceğini yazıyoruz.kaydet butonu yok satır değiştirdiğinizde kaydediyor otomatik.
ardından daha ayrıntılı olması için yaratıkların lvl'leride mevcut.buda AVCI'ya aittir kendisinden rica ettim ve yaptı ve yaklaşık 1 aydır elimde.
Download için : RapidShare: Easy Filehosting
RAR şifresi :
Rocker-ko-cuce.com
Alternatif 2.Link'den indirmek için tıklayınız.
AVCI'ya tekrar teşekkürler.:icon_miau:
Son düzenleme:
2.000.000 TL ⚔️ Ödüllü MYKOv2 GENESIS | 24 Nisan 2026 ⚔️ Resmi Açılış Başlıyor!