Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
İnşaALLAH kardeşim.Dediklerin umarım doğrudur.Bunca insanın güvenini kaybetmeyin sarsmayın.ALLAH gönlünüze göre versin başarılı olursunuz umarım tekrardan.
Evet saldırı aldık , şuan aynı saldırılardan almamak için 2 katı fiyat ödenerek dünya sıralamasına giren bir datacenterdan makina kiralandı , ip'mize ping atarakda bunu görebilirsiniz ! Ayrıca 3-5 pre için yapmıyoruz , 3-5 lira içinde yapılacak olsa çok farklı yöntemler var, diğer mykolar gibi 3-4 tane isim değiştirmiyoruz serverımızın her zaman arkasındayız ! Myko olarak hizmet verip bütün myko oyuncularını tek çatı altında toplamak için yapıyoruz. Meyve veren ağaç her zaman taşlanır. Serverımız Myko sekteründeki tek MYKO SERVER olacaktır.
Şimdi şuraya bir kaç cümle de ben yazayım da tam olsun.Şimdi bazı arkadaşlar yok intko şöyle intko böyle yok myko değil vs gibi cümleler kurmuş.Şöyle güzel bir cevap vereyim evet bu bir myko değil çünkü bu intko.MYKO dediğin şey server ismidir oyun tarzı değil daha zamanında myko'da oynamamış veya usko'nun o dönemlerini görmemiş insanlar olduğunuz da apaçık ortada.Boş beleş konuşup çok güzel de yargılar benim güzel ülkemin oyuncuları ama gel gör ki server açıldığı anda ilk girenlerde onlar.He illa myko oynamak istiyorsan o zamanında kapanan orijinal sunucu yerine yenisi açıldı son dönemlerde az da olsa biraz online'ı da var git ona bak.
He bide user sayısı hakkında yok USKO saldırır vs gibi cümleler kuran arkadaşlar.Bilmediğiniz birşey söyliym size.Her ne kadar aksi gibi gösterilsede bütün özel sunucular aslında yasaktır.Çünkü burada bir telif hakkı ihlali söz konusu.Yani oyunun yapımcısı NoahSystem veya yayımcısı NTTGAME'in bütün bu özel sunucu sahiplerine dava açma,sunucu kapattırma veya donuna kadar alma gibi bir hakları söz konusu.Ben eski bir projectKO geliştiricisi olarak bunları buraya bi köşeye not olarak düşeyim.
Kısacası çok laf yapmak server lekelemek vs kolay şeyler bunlar ama bir konu hakkında yeterli bilgi sahibi olmadan yorum yapmayın.