MYKO ★★★★İNTERNATİONALKO YENİ SERVER HELİOS MYKO YENİLİKLERLE VE +2000 USER İLE 8 AĞUSTOS 21:30'DA ★★★★

diğer mykoda patladı dupe çıktı aq ilk günden , biraz daha erken açsanız user dolar söliyim hiç myko yok şuan

Evet saldırı aldık , şuan aynı saldırılardan almamak için 2 katı fiyat ödenerek dünya sıralamasına giren bir datacenterdan makina kiralandı , ip'mize ping atarakda bunu görebilirsiniz ! Ayrıca 3-5 pre için yapmıyoruz , 3-5 lira içinde yapılacak olsa çok farklı yöntemler var, diğer mykolar gibi 3-4 tane isim değiştirmiyoruz serverımızın her zaman arkasındayız ! Myko olarak hizmet verip bütün myko oyuncularını tek çatı altında toplamak için yapıyoruz. Meyve veren ağaç her zaman taşlanır. Serverımız Myko sekteründeki tek MYKO SERVER olacaktır.
İnşaALLAH kardeşim.Dediklerin umarım doğrudur.Bunca insanın güvenini kaybetmeyin sarsmayın.ALLAH gönlünüze göre versin başarılı olursunuz umarım tekrardan.

beklediğimiz server açılıyor. kuzenlerle 4 kişi gelicez inşallah sorunsuz problemsız bı sw olur.
mele team aranıyor ! :)))

Bir önceki server'da oynamıştım. hatta bi kaç şeye kızıp mahkemeye kadar götürecektim olayı daha sonradan işin gerçeklerini gördüm ve diger serverlara göre adminleri olsun oyun için gm kill eventleriyle userleriyle daha cok ilgilenen bir server İNTERNATİONALKO . 8 agustos'a kadar sıkılacagımdan 1 agustos da acılan server'a başlamıştım 1. gün dupe 2. gün ft den para bugu gibi olaylar oldu. charımı satmak zorunda kaldım . neyseki internationalko bizimle son 3 gün diyorum. +2500 online ile tekrardan başlayacagız bu server'a Maale team arayanlar. oyun içi bi pm nize bakar clan alımları 20tane mykodan bilinirim Zad in coming İNTERNATİONALKO.

Saygılarımla ZAD.

Zaten bişey söyliyimmi bu serverın en büyük artısı bu adminlerin ilgisi ilgileniyorlar userla adam skypede 7/24 açık ne zaman birşey sorsam cevap geliyor bi ara oto cevap sanıp bi kaç tuzak soru sordum ama yemedi oto cevap değilmiş yani kısacası facebook olsun skype olsun 7/24 destek veriyorlar bu çok güzel bir şey oskoda bırak adminle muhattap olmayı oyunda bi gm bile bulamıyorduk zaten bu yüzden kaybetti osko biraz ilgilenseydi şuan tek mykoydu , ben İNTERNATİONALKO'nun bu serverının güzel bir server olacağından ümitliyim nedense bu sefer ama zamanla görücez tabi herkeze başarılar diliyorum Allah utandırmasın

takılara upgrade gelsin +12 olsun birde keconlara kekurı rıng drobu koyulsun %1 oranında en azından pazarda biras daha renklilil olur sadece buss pazari donuyo oyunda

Yalnız oyunun database Myko.net ile aynı poyrazbilişimin açmış olduğu db ile, ve bu db gerçektende çok güzel umarım bir sorun çıkmadan güzelce oyunmuzu oynarız, ama ben eminimki bu server açılıcak güzelce 10 güne yakın gidicek sonra, pat bi tane eleman myko server açıcağını duyurucak ve servera tutunamayan bütün yeteneksiz, çabalamayı uğraşmayı bişeyler için didinmeyi sevmeyen yeteneksiz oyuncu sayısı hooop başka myko servera geçicek, eğer zzaten o oyuncu kitlesi hiç değişmese bu serverda günlük 2k user olur ve 10 numarada eğlenceli gider 2k user ile, ama millet terk edicek serverı asıl buna çözüm lazım gerisi kolay. Oyuncuyu servera bağlayan çeken birşey olması gerek yoksa 3-5 güne dagılıyorlar, Bilmem yetkili arkadaşlara bir şeyleri fark etmelerinde veya anlamarında yardımcı olabildim mi ?

Hayırlı olsn
Serverda paper mageleri unutmayıp paper dd de eklersenız cok memnun oluruz ,yoksa bellı bı sure sonra mage oynanmıor
ayrıca exp yi gercekten bıraz zor yaparsınız daha fazla userin kalıcı olacagı gorusundeyım .

Son düzenleme:
Benim Anlamadığım 1.günden 62lvl olunup ta +6 set yapmak nasıl myko server oluyor ? Ve burda hep myko server oyuncusuyuz diyenler nasıl oluyorda böyle bir serveri cok güzel görüyorlar ? Güzelyanları var oyunla ilgisi ve User yoğunluğu gibi fakat eleştirilicek bir çok şeyide var. MYKO oyuncuları bence bu servere uygun değil. Daha doğrusu bu server mir myko server değil. Vede 3 kez acılmasına rağmen kapanan serverin nasıl 4.sünde tutunabileceğini düşünebilirim ki ? Fransa lokasyon diyorsunuzda Bunun hiçbir önemi yok. Türkeye Sunucuları burdaki oyuncular için çok daha ayrarlı ve sağlıklı. Türkiye lokasyonda siz lag yediyseniz Fransa lokasyonunda hertürlü yersiniz saldırıyı.

Lütfen bilen kişiler bilinçli yorum atsınlar. Bilmeyenler Övüp durmasınlar veyahut kötüleyip durmasınlar. Sadece Serverin gerçekleri konuşulsun abartıları filan değil. Millet doğru bilgilensin. Sonra neye ugradıgınıza şaşırıp kalıyorsunuz.

moruk çok tatlı konusuyorsunuz +2500 user fln, keşke dediğiniz gibi kalsa +2500 user ile, o kadar user olsa benden size demesi usko bile saldırır, ve saldırıyı bı yana bıraktım servera tutunamayan playerlar yenı acılıcak olan myko serverlara akın edıorlar aslında butun olayda burada işte bu kadar sık myko server açılmasa burası kalsa 1, deli gibi user dolu olur. Çünkü milletin başka alternatifi yok

olur ama onu hak eden server bu değil akrdeşim. Çünkü bu myko server bile değil saçma sapan hazırlanmış adını myko diye duyurmaya calışan bir server.

bu servera çok fazla talep yokmu bana mı öyle gelmeye başladı ya ? kıçı kırık destan game ye bile daha çok katılım vardı sanırım, umarım burası +1k uzerı user olurda harcıcagımız emeklerımız boşa gitmez.

Yurt dışı datacenter diyor ftp si poyrazbilişimin :) fransa lokasyon fransız oyuncular diyor. gmler ingilizce türkçe ve ispanyolca diyor. çok fransız kaldım bu olaya :)))

Şimdi şuraya bir kaç cümle de ben yazayım da tam olsun.Şimdi bazı arkadaşlar yok intko şöyle intko böyle yok myko değil vs gibi cümleler kurmuş.Şöyle güzel bir cevap vereyim evet bu bir myko değil çünkü bu intko.MYKO dediğin şey server ismidir oyun tarzı değil daha zamanında myko'da oynamamış veya usko'nun o dönemlerini görmemiş insanlar olduğunuz da apaçık ortada.Boş beleş konuşup çok güzel de yargılar benim güzel ülkemin oyuncuları ama gel gör ki server açıldığı anda ilk girenlerde onlar.He illa myko oynamak istiyorsan o zamanında kapanan orijinal sunucu yerine yenisi açıldı son dönemlerde az da olsa biraz online'ı da var git ona bak.

He bide user sayısı hakkında yok USKO saldırır vs gibi cümleler kuran arkadaşlar.Bilmediğiniz birşey söyliym size.Her ne kadar aksi gibi gösterilsede bütün özel sunucular aslında yasaktır.Çünkü burada bir telif hakkı ihlali söz konusu.Yani oyunun yapımcısı NoahSystem veya yayımcısı NTTGAME'in bütün bu özel sunucu sahiplerine dava açma,sunucu kapattırma veya donuna kadar alma gibi bir hakları söz konusu.Ben eski bir projectKO geliştiricisi olarak bunları buraya bi köşeye not olarak düşeyim.

Kısacası çok laf yapmak server lekelemek vs kolay şeyler bunlar ama bir konu hakkında yeterli bilgi sahibi olmadan yorum yapmayın.

Demigon güldürdün gerçekten asıl senin o zamanlar oynamadığın belli. Myko terimi oyun ismi değildir Knightın 2006 dönemini andıran oyun sistemidir asıl kendin bilmeyip burda yanlış bilgi veriyorsun.

Myko server demek eski knight gibi 3 4 günde 60lvl olmak 1 2 haftada item yapmak demek. intko nun myko ile alaksı yok ve gelmiş myko diye milleti kandırıyor. Giriyorsun 1 saatde 60 lvl olup item yapıyorsun sacmalıgın danisgası. Kendisine myko demesin bu server milleti kandırmasın !!

Şimdi şuraya bir kaç cümle de ben yazayım da tam olsun.Şimdi bazı arkadaşlar yok intko şöyle intko böyle yok myko değil vs gibi cümleler kurmuş.Şöyle güzel bir cevap vereyim evet bu bir myko değil çünkü bu intko.MYKO dediğin şey server ismidir oyun tarzı değil daha zamanında myko'da oynamamış veya usko'nun o dönemlerini görmemiş insanlar olduğunuz da apaçık ortada.Boş beleş konuşup çok güzel de yargılar benim güzel ülkemin oyuncuları ama gel gör ki server açıldığı anda ilk girenlerde onlar.He illa myko oynamak istiyorsan o zamanında kapanan orijinal sunucu yerine yenisi açıldı son dönemlerde az da olsa biraz online'ı da var git ona bak.

He bide user sayısı hakkında yok USKO saldırır vs gibi cümleler kuran arkadaşlar.Bilmediğiniz birşey söyliym size.Her ne kadar aksi gibi gösterilsede bütün özel sunucular aslında yasaktır.Çünkü burada bir telif hakkı ihlali söz konusu.Yani oyunun yapımcısı NoahSystem veya yayımcısı NTTGAME'in bütün bu özel sunucu sahiplerine dava açma,sunucu kapattırma veya donuna kadar alma gibi bir hakları söz konusu.Ben eski bir projectKO geliştiricisi olarak bunları buraya bi köşeye not olarak düşeyim.

Kısacası çok laf yapmak server lekelemek vs kolay şeyler bunlar ama bir konu hakkında yeterli bilgi sahibi olmadan yorum yapmayın.

Moruk sen beni yanlış anladın sanırım ben serveri veya buranın yetkililerini kötülemedim ki, daha önce hiç bir serverlarında bulunmadım, sadece aynı db olan poyrazbilişimin serveri olan myko.net de oynadım ve bu serverda da oynarım, oynamam diye bir şey demedim. Ve usko saldırırdan kastım +2500 sabit online userın oldugunu dusun, usko bu onlıne sayısını kendıne cekmek ıcın bir şey ler yapar diye dusunuyorum, sonucta ntt game de yeni server açtı 1.5 ay civarı bir şey oluyor. Tekrar söylüyorum ben serverı kötülemedim yanlış anlama, daha hiç oynamadıgım bır serverın nesını kotuliyim.

Geri
Üst Alt