MYKO ★★★★İNTERNATİONALKO YENİ SERVER HELİOS MYKO YENİLİKLERLE VE +2000 USER İLE 8 AĞUSTOS 21:30'DA ★★★★

:) :) :) :) Karşımdaki çoçuk olmasaydı 1 ayda 5 server açıp milletin parasına parasını bırak emeğine göz koymaz!
Bu kadar ARSIZ MI!
Daha önceki lafları copy/paste Yapıp Bu server'da kullanıyor.

Bu çoçuk değil'de biz mi çoçuğuz anlam veremedim açıkçası :)
Birde Beğeni hilesi olsa o kadar yorum gelmez gülüm :)
Benle kapışmayın.
Karşınız'da çoçuk yok.
Ama şöyle birşey var benim karşımda'ki çoçuk o ayrı mesele :D

yaw ioania network senide gördük serverını nasıl açtığını açarken kimlere nasıl yalvarıp neler teklif ettiğini , bayrampaşada internet cafe işletiyorum çevrem çok haberlerin geliyor merak etme ve millete çocuk demişsinde sen nesin ya :D

İnternet Cafemdeki 25 arkadaş ile birlikte burdayız , herkeze başarılar

jakko.net seyhan bilmem organizatör hayırdır bilader ilk yorumda serveri kötülüordun hemen düzelttinmi noldu beleş preemi ayarladın kendine azsosyel herif seni ne karekter haysiyetsiz herifsin

Merhaba arkadaşlar ,

Uskonun myko zamanında oynayan 7-8 kişilik arkadaş grubu olarak burada başlayacağız. Güzel vakit geçirmeyi umuyoruz iyi çalışmakar

InternationalKo benimde baz yönlerden beğendiğim fakat saldırılardan ve talihsizliklerden dolayı bırakmış olduğum bir serverdir. Tekrar gelmeyi planlıyorum ve bu sefer yanlızım team'i olan arkadaşlar iletişim kurabilir benimle. Umarım bu sefer iyi güzel ve güvenimi sarsmayan bir server olur İyi userler.

Yurt dışında olduğum için giremeyince bende bırakmıştım , şimdi Fransadan sunucu almışlar bu yüzden tekrar başlayacağım , her server açtıklarında biraz daha kendilerini geliştiriyorlar ama olanlar bize oluyor lütfen bu son olsun açığınız yada başka bir sorununuz olmasın userlar ne istediğini az çok biliyorsunuz

kim dedi en iyi ve tek myko sizsiniz herhangi bi yerde userler tarafından oylama felan yapıldı 1. oldunuzda bizimmi haberimiz yok ?

2. serverlarında maksimum 1 ay dedim 15 gün filan sürdü 3. server da o kadar da sürmedi 4. de hadi lan son kez daha oynayalım vakit geçsin dedik 15 gün dayanmaz bu da dedim 10 günde filan kapanmış yahu bu nasıl istikrar hakikaten istikrarlı adamlar her serverda daha kısa sürede kapatıyorlar :)

2. serverlarında maksimum 1 ay dedim 15 gün filan sürdü 3. server da o kadar da sürmedi 4. de hadi lan son kez daha oynayalım vakit geçsin dedik 15 gün dayanmaz bu da dedim 10 günde filan kapanmış yahu bu nasıl istikrar hakikaten istikrarlı adamlar her serverda daha kısa sürede kapatıyorlar :)
Bizim 4. serverımız daha açılmadı. Her serverda biraz daha gelişiyoruz daha kusursuz bir db'miz ve daha kaliteli bir datacenterımız var artık oyun içi bir sorun yaşamayacaksınız ve saldırılardan uzak daha güçlü bir sunucuda lagsız olarak oyununuzu oynayabileceksiniz. Kalitemizi ve farkımızı yaşamak için 8 ağustosda yeni serverımız HELİOS'a davetlisiniz

Son düzenleme:
Server açıldığında bir yoğunluk olacak item kasanlar kalacak item kasamayanlar oyunu bırakacak ve oyundaki user sayısı en fazla 2 clan seviyesine düşecek bos saatleri sabit oldugu için team olmayan oyuncular bos kesemeyecek itemi hep teamlar yapcak mage teamlar 1 hafta np kastıktan sonra kareli symbolleri çekecek diğer userler item kasınca ölmeye başlayıncaa oyunu bırakacaklar bunlara çözüm bulabilcekmisin. saygılar

Serveri 21:30 a almanız çok iyi olmuş çalışan arkadaşlarda açılışa yetişebilecek :)

Xp çok zor olmasın çalışıyoruz günde 1-2 saat zevk için stress atmaya giriyoruz ondada full levelmi kasalım çalışan kesimi düşünüp açılışı 21:30 da yapıyorsunuz iyi güzel hoş ama level konusundada düşünnü lütfen

Serverın sahibi oyuncu olsa daha güzel olur en azından herşeye anında müdahele eder ilgilenir , oskoda muhattap oluncak bir gm bulamazken burda serverın sahibi oyuncu diye isyan ediyolar , deveye diken yaranır derlermiş doğruymuş keşke her serverın sahibi oyuncu olarak sürekli oyunda olsada sıkıntılarımızı görse aq

Serverın sahibi oyuncu olsa daha güzel olur en azından herşeye anında müdahele eder ilgilenir , oskoda muhattap oluncak bir gm bulamazken burda serverın sahibi oyuncu diye isyan ediyolar , deveye diken yaranır derlermiş doğruymuş keşke her serverın sahibi oyuncu olarak sürekli oyunda olsada sıkıntılarımızı görse aq

Akıllı arkadasım sen sanıyo musun ki o ve arkadasları senin benim gibi oynicaklar ? sen ya bu adamın clanındansın yada yakınısın belli ki benim bişey sölememe gerek yok gerci insanlar bakıp karar versin. bir serverda serverın sahibinin bir clanının olması ve belli arkadaslarıyla oynaması mı daha dogru yoksa bu kısımdan uzak mı durmalı?

böyle bir serverın admini taş çatlasa bi char yapar normal bir şekilde arada bir girip pk atar zevk için , adminin ne işi var clanla user karakterlerle ya :D faceden bile birşey yazınca admine mail attık cevapbekliyoruz diyolar böyle bir adam oyuna girip bide clanmı kurucak sanmıyorum :S hadi diyelim admin user karakter ile oynuyor ee sitede item ve statlar gözüküyor oynasa ne olacakki

Geri
Üst Alt