[İnanılmaz Db] Miqrop Db-2 Oğuz Db

Cevap: [İnanılmaz Db] Miqrop Db-2 Oğuz Db

evet bende bu 4 server olayını soracaktım birde girişteki o bir kutu cıkıyor hoşgeldiniz diyor ve reklam var onu nasıl editliyebilirim ve ya silebilirim bilenler yardımcı olursa sevinirim

4 kutu sorununu cözemedim hala :S
+ 31 stat bug'ı fixlendi yazıyor ama fixlenmemi$ :S emin misin fixlediğine ?

ya Ben res Atıom ilk 100e sembol gelmio kodu ne acaba?

malesef konuyla arkadaşımız hiç ilgilenmiyor okadar çok soru varki cevap yok

evet bende bu 4 server olayını soracaktım birde girişteki o bir kutu cıkıyor hoşgeldiniz diyor ve reklam var onu nasıl editliyebilirim ve ya silebilirim bilenler yardımcı olursa sevinirim

4 server olayı için ini lerini kontrol et sonuçta bu bir database server i sen kurdun :)
Reklam dediğin stinger in server files 3.0 kullanıyorsun sanırım? yada aynı mantıkla çalışan bir reklam.
DTX editörle onu değiştirebilirsin.

4 kutu sorununu cözemedim hala :S
+ 31 stat bug'ı fixlendi yazıyor ama fixlenmemi$ :S emin misin fixlediğine ?

4 kutu nedir?
Server list te 4 alt alta yer var ise bu Count değerinin 4 verilmesinden dolayıdır. bunu 0 yapın düzelsin.
31 stat bugu fixlenmesi CuceLooper bölümü paylaşımıdır ve çok az insanda var.
İşleyiş tarzıda Restats yaptığında 31 stat verir bunları herhangi bir özelliğe (dex, str, int, hp) verip relog çekersin. load_user_data prosedurune eklenmiş kod ile seni kontrol edip 255 stat daha verir.
bu şekilde yapıyorsanız ve anlattığım gibi olmuyorsa 31 stat bugu fixlenmemiştir.

ya Ben res Atıom ilk 100e sembol gelmio kodu ne acaba?

Kod:
exec imbacodermyst
exec otonpsimgesi
exec np_icon
exec Rank_Knights

Moderatör tarafında düzenlendi:

usko itemlerine ce 70 görevi itemlerine + basılmıyor magic anvil tanımıyor cadılar bayramı görevinde de kapat hatası veriyor bunun bir çözümü varmı teşekkürler

Forum içerisinde 70 itemleri ve electro shock itemlerinin nasıl upgradable haline getirileceği yazıyor arkadaşım araştırıp bulabilirsin. Görev kapat hatası veriyorsa quest_talk veya evt dendir buna yardımcı olamayız Paylaşımı yapan kişinin gelmesini bekleyeceksin. Orjinal dosyaları kullanmaya çalış.

31 stat bugunu düzeltemedik Forumdaki bi konuya bakmamıza rağmen bi sonuç elde edemedik bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim

Beyler bazı serverlarda stat deştirp stat vermeden relog yapınca statlar geliyor bazılarında direk normal statını veriyor... 2. olmadıysa bi relog deneyin belki olur...

dtx editor dedigin tam olarak ne oluyor acaba nerden indirebilirim ve o reklamı nasıl kaldırabilirim acaba bunlarla ilgili bir yardımcı olursan cok sevinirim...

prosedürde ekli ama çalıştığında oyundan atıo :S düzeltemedik stat bugunu

hhahahaha bu kadar cok ugrasmşnda ndn npclerin isimlerini değiştirmişin:E yazık yha onlarlanmı ugrastın

yok ya güzel db sandım beğenmedim.

bug yok diyorsun ama bir sürü bug var:S

oyundan çıkınca askıda kalıyor.

70 quest görevleri çalısmıyor.

saçma bişe bence

ya ben herşeyini yaptım aama oyuna girince neden dc :S

Selam arkadaşlar bu db deki buqları ücret karşılığında düzeltebilicek olan varsa lütfen yazsın.

Geri
Üst Alt