[İnanılmaz Db] Miqrop Db-2 Oğuz Db

Cevap: [İnanılmaz Db] Miqrop Db-2 Oğuz Db

chara girip alt f4 cektinmmi askıda kalıyoo

askıda kalma sorunu Benim Verdiğim Filesleri kullanmamandan

benim yaptıgım db mi benden daha iyimi biliyorsun...

Saygısızlık etmek istemedim ama denedim :( Öyle söyledim ayrıca 3000 buff sc ve undy sclerin görünüşleri yok onn içinde patch koyabilir misin rica etsem

Edit : K.bakma şimdi fark ettim sen patch vermeyince 21.evt 'i bn tbl'ıma uyarlamıştım k.bakmadın inş

Son düzenleme:

tamam gorunmesi icin patch veriyorum

Xeaven Verdin Db De Yanında Data Vermedın İçin Kımse Talkları Ayarlıyamadı...

Oto üyelik bir türlü yapamadım neden acaba login serverdan mı bu konuda yardımcı olabilir misin ?

Arkadaşlar ben pc kuruyorum herşey normal ama oyuna gireceğim zaman your account has ben blocked please costurmer service felan filan ne iş anlamadım otoban procedure de bir sorun mu var oto banmı atıyor ne yapıylr anlamadım ?

teşekkürler emegine we ellerine saglık okuldada başarılar.. :)

DB cok arızalı tahmin edemezsiniz.Char editlerseniz chara giremezsiniz ßidaha.Charı gm yaparsanız chara giremezsiniz(chara derken account)Cok BugLu özeL bi zonesi Acayip lag yaptırıyor Tamam güsel calısma yapmıssın ama Cok bugu var ve Adamın asabını bozuyo :D

bakalım ben dinicem üstünde bi kaç bi sey deiştirdim oto üylik falan var baska bir login le acın necromancer login ola bilir oradaki prosüdörü buna ekleyin

emin ol bug yok kullanmasını bilmiyorsun...

emin ol bug yok kullanmasını bilmiyorsun...

hahaha şakamısın? item editleyemiyosun inventory editleyemiyosun oto üyelik yapıyosun ama buglu falan TAMAMEN DANDİK.

Buda benden Kıyafeti Giydirme işinide çözünce payLaşıcam(Ps değildir.yemin ediyorumki class değişikliğide değildir.Yeni ekledim işi çözdüm artık bayan warriordan tut cücü asasa kadar herşey yapabilirim.dediğim gibi kıyafet işinden cakmadım bi türlü :D)
my.php

göremeyenLer için;
ImageShack - Hosting :: purituareqwarri0rst5.jpg

Datada sorun gırla kardeş onu yaptım o olmadı bunu yaptım o olmadı sonunda baktım herşeyi baştan yaptık kendimiz tasarlasak daha az zaman kaybı olurdu emeğe saygı banlanmış arkadaş gerçi ama sorunluydu yani delosu alan clanın clan sembolü herdakka değişiyor :d bööle sorunda olurmu demeyin daha neşler neler sallayın yani :D

Oto üyelik bir türlü yapamadım neden acaba login serverdan mı bu konuda yardımcı olabilir misin ?

yok jedi kardeş arkadaş iki farklı account_login kulanmış birisi accpınt_login biriside account_logss mi ne öle bişidi ondan sen sonunsa ss olana eklicen oto üyeliği ama resetten sonra hiç kimseyi almaz oluyor buseferde :d boşa uraşma sorunlu:D

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt