Cevap: [İnanılmaz Db] Miqrop Db-2 Oğuz Db
yok ben kurdum sorunsuz çalışıyor sadece oto üyelik ekledim hiç bir değişiklik yapmadım tüm dosyaları anlatıldığı gibi yapınca sorunolmuyor güzel toparlamış sağolsun ama bi gem kırdırmak için gerekli menü açılmıyor client sorunlu olmasa oda olacaktı
aynı sorundan muzdaribiz üstadım arkadaş 2 saate kadar ekleyeceğim datayı dedi ancak ses çıkmadı henüz du bakalım :S
sizdede bu sorun varmı bende sorun cıkıyooo ve db de char acaeken sorun cıkıyooo yani char acılmıyor![]()
yok ben kurdum sorunsuz çalışıyor sadece oto üyelik ekledim hiç bir değişiklik yapmadım tüm dosyaları anlatıldığı gibi yapınca sorunolmuyor güzel toparlamış sağolsun ama bi gem kırdırmak için gerekli menü açılmıyor client sorunlu olmasa oda olacaktı
setupin hatali kardes sadece 7z ile kendi clientini uploadlarsan sevinirim verdign son patch ile chaotic ve 70 quest npc si pasif durumda yanit vermiyolar yani bide paso turkce yapmissin ben almanlara oynatiom biraz zaman alacak
ayni hata bende var bu setup dosyasindan dosya cikarmaya yariyacak bisiler yokmu ^^ yada bu db nin tam calistigi client yokmu bende chaotic ve 70 questi cvp vermio ve bifrost key gozukmuo
aynı sorundan muzdaribiz üstadım arkadaş 2 saate kadar ekleyeceğim datayı dedi ancak ses çıkmadı henüz du bakalım :S
Son düzenleme: