[İnanılmaz Db] Miqrop Db-2 Oğuz Db

Cevap: [İnanılmaz Db] Miqrop Db-2 Oğuz Db

sizdede bu sorun varmı bende sorun cıkıyooo ve db de char acaeken sorun cıkıyooo yani char acılmıyor :(

yok ben kurdum sorunsuz çalışıyor sadece oto üyelik ekledim hiç bir değişiklik yapmadım tüm dosyaları anlatıldığı gibi yapınca sorunolmuyor güzel toparlamış sağolsun ama bi gem kırdırmak için gerekli menü açılmıyor client sorunlu olmasa oda olacaktı :(

setupin hatali kardes sadece 7z ile kendi clientini uploadlarsan sevinirim verdign son patch ile chaotic ve 70 quest npc si pasif durumda yanit vermiyolar yani bide paso turkce yapmissin ben almanlara oynatiom biraz zaman alacak :P

ayni hata bende var bu setup dosyasindan dosya cikarmaya yariyacak bisiler yokmu ^^ yada bu db nin tam calistigi client yokmu bende chaotic ve 70 questi cvp vermio ve bifrost key gozukmuo

aynı sorundan muzdaribiz üstadım arkadaş 2 saate kadar ekleyeceğim datayı dedi ancak ses çıkmadı henüz du bakalım :S

Son düzenleme:

Kardeş iki saat dedin 7 saat oldu bakmayacağınız takip etmeyeceğiniz konular açmanın ne anlamı var datanın içinden gem kırdırmak için gerekli olan ve 70 görev npc sinin açılması için gerekli olan şeyleri uplamak bukadar zor olmasa gerek

Teşekkürler Gercekte Güzel Olmuş.. ;)

eline saglık bu arada datayı uplarsan ii olr.

hayirlisi ya:P ekler kardesimiz elbet :)

simdi anahtari goruyorum bf icine almio bifrosta giris butonu pasif yanit vermio :D

Son düzenleme:

abi sizinkindemi sorun var bendekindemi bende sadece 2 menu cikio 2 sindede sadece bosluk var 2 sinede tikliom bisi olmuo :D bana adam akilli bi client verecek herseyi yuklu olan bi babayigit yokmu ya piskolojim bozuldu :D

Charı editleyince 2.sefer oyuna giremiyorum zzzZ

arkadasım db yi kurdum ama Server But Failed Logging into the game (255) bu hatayı alıyorum oyuna girerken ndn ?? yardım edin!! please

kardeş jedinin düzenlediği menü dosyaları işe yaramadı denedim bifrost tan çıkan gemleri kırdırmak için menü açılmıyor kardeş paylaşacakmısın dosyayı söle yada başka bişi deneyelim ortaya koyduğunuz şeye sahip çıkın lütfen

Son düzenleme:

kardeş jedinin düzenlediği menü dosyaları işe yaramadı denedim bifrost tan çıkan gemleri kırdırmak için menü açılmıyor kardeş paylaşacakmısın dosyayı söle yada başka bişi deneyelim ortaya koyduğunuz şeye sahip çıkın lütfen

Düzenledim yenisini indir

Son düzenleme:

dostum oldumu şimdi ya :D tam 2 bucuk saat ugraştım modem resetle resetle bi halim oldu clienti indirdim demo version fln dio cıkarmıo sadece rarlasan neyin eksilirdi?:@

bide arkadaşlar problem sizde işi bilmiosanız karşınızdakini yargılamanızın anlamı yok oyunda ne 255 hatası ne char açma hatası nede başka bi sorun var sorun sizde ben indirdigim gibi herşeyini ayarlayıp oyuna normal sorunsuz bi şekilde girdim sadece loginde 4 tane server giriş gözüküor oda problem degil zaten ve arkadaşım clienti o şekilde yüklemenin anlamı yoktu madem yükliceksin demo programlar kullanma gel bana sana orjinal keyler verim kendini rezil etmenin bi manası yok kotalı olanı var olmayanı var küfür yemeninde bi manası yok herneyse paylaşımına teşkkürler yinede emege saygı son bişey daha bi data bulamıosanız bırakın bu meslegi yazık adam okdar paylaşım yapmış data data die adamın üstüne gidionuz nebicim editörlersiniz.. k.bakmayın ama gerçekler herzaman acıdır.

Son düzenleme:

Alın 70 Görevi ve Chaotic Generator için Evt-Tbl ilişkisini düzenledim içinde anlatım var :)

Arkadaş datayı uploadlayınca daha iyi olucak und sc görüntüsü felan :)

Download:
RapidShare: Easy Filehosting

dostum oldumu şimdi ya :D tam 2 bucuk saat ugraştım modem resetle resetle bi halim oldu clienti indirdim demo version fln dio cıkarmıo sadece rarlasan neyin eksilirdi?:@

bide arkadaşlar problem sizde işi bilmiosanız karşınızdakini yargılamanızın anlamı yok oyunda ne 255 hatası ne char açma hatası nede başka bi sorun var sorun sizde ben indirdigim gibi herşeyini ayarlayıp oyuna normal sorunsuz bi şekilde girdim sadece loginde 4 tane server giriş gözüküor oda problem degil zaten ve arkadaşım clienti o şekilde yüklemenin anlamı yoktu madem yükliceksin demo programlar kullanma gel bana sana orjinal keyler verim kendini rezil etmenin bi manası yok kotalı olanı var olmayanı var küfür yemeninde bi manası yok herneyse paylaşımına teşkkürler yinede emege saygı son bişey daha bi data bulamıosanız bırakın bu meslegi yazık adam okdar paylaşım yapmış data data die adamın üstüne gidionuz nebicim editörlersiniz.. k.bakmayın ama gerçekler herzaman acıdır.

keşke önceki mesajları okusaydın :)
bende yaşadım aynısını pekte umursayan olmadı vazgeçtim zaten.

Geri
Üst Alt