K Konu Yazar komlu Ali Geniş Ağu 241 2 26 Eyl 2008 #1 Arkdaşlar bu olay İlk Defa Başıma Geldi Serveri Açıyorum Böle Bi Hata Çıkıyor Karşıma Anlamış Değilim Yardımcı Olursanız Sevinirim
Arkdaşlar bu olay İlk Defa Başıma Geldi Serveri Açıyorum Böle Bi Hata Çıkıyor Karşıma Anlamış Değilim Yardımcı Olursanız Sevinirim
A AlbertDeDazo Well-Known Member Haz 1,379 33 26 Eyl 2008 #2 Cevap: İlk Defa Başıma Gelen Bi Olay ılk defa bole bı hata qorıyorum anlamadm hö
K Konu Yazar komlu Ali Geniş Ağu 241 2 26 Eyl 2008 #3 Cevap: İlk Defa Başıma Gelen Bi Olay işte bende anlamdım açılmıyo server normal rest attım ondan sonra yedekledim açayım dedim böle bi hata vermeye başladı Kimse Çözemiyecek Heralde Son düzenleme: 26 Eyl 2008
Cevap: İlk Defa Başıma Gelen Bi Olay işte bende anlamdım açılmıyo server normal rest attım ondan sonra yedekledim açayım dedim böle bi hata vermeye başladı Kimse Çözemiyecek Heralde
A AlbertDeDazo Well-Known Member Haz 1,379 33 26 Eyl 2008 #4 Cevap: İlk Defa Başıma Gelen Bi Olay komlu' Alıntı: işte bende anlamdım açılmıyo server normal rest attım ondan sonra yedekledim açayım dedim böle bi hata vermeye başladı Kimse Çözemiyecek Heralde Genişletmek için tıkla ... Moderatorler baqar .. Necromancer/kerem anlar bundan onn anlamadıq bı b.k yok
Cevap: İlk Defa Başıma Gelen Bi Olay komlu' Alıntı: işte bende anlamdım açılmıyo server normal rest attım ondan sonra yedekledim açayım dedim böle bi hata vermeye başladı Kimse Çözemiyecek Heralde Genişletmek için tıkla ... Moderatorler baqar .. Necromancer/kerem anlar bundan onn anlamadıq bı b.k yok
Necro Well-Known Member May 2,915 81 26 Eyl 2008 #5 Cevap: İlk Defa Başıma Gelen Bi Olay arkadaşım qüncelleme yaptınmı serverda np symbolü ve benzeri qibi ?
Cevap: İlk Defa Başıma Gelen Bi Olay arkadaşım qüncelleme yaptınmı serverda np symbolü ve benzeri qibi ?
A Adaptati0n ByTroJan Is Back V2 Haz 1,223 21 27 Eyl 2008 #6 Cevap: İlk Defa Başıma Gelen Bi Olay resımgorunmuo?
TrayhopeR www.trayhoper.net May 2,830 62 27 Eyl 2008 #7 Cevap: İlk Defa Başıma Gelen Bi Olay resim linki ölmüş,tekrar upload edersen yardımcı olmaya çalışırım
Cevap: İlk Defa Başıma Gelen Bi Olay resim linki ölmüş,tekrar upload edersen yardımcı olmaya çalışırım