HomeKO Home-KO.NET [ 16 Mayıs 20:00 ' Da Online ] Homeko Server / Kanat / Hera SC / V.1299

Bu pazar işini biraz daha düşün pazar olunca serverda pk düşüyor buna biraz daha yönelirseniz seviniriz.

siz dragon diyonuz ama 1 hafta bilemedın 2 hafta ezik mageleri keserek dragon alıp bırakıyosunuz sonra item kasan mageler olmayınca yeni bi sw arıyonuz vs atma konusunda nasılsınız ama Bianko ve nt2 gibi uzun ömürlü homekolarda almış olabilirsiniz ama uzun süre dragonlar TrueBluetr diye bi adamda oluyor sizi göremıyoruz teşekkürler...

siz dragon diyonuz ama 1 hafta bilemedın 2 hafta ezik mageleri keserek dragon alıp bırakıyosunuz sonra item kasan mageler olmayınca yeni bi sw arıyonuz vs atma konusunda nasılsınız ama Bianko ve nt2 gibi uzun ömürlü homekolarda almış olabilirsiniz ama uzun süre dragonlar TrueBluetr diye bi adamda oluyor sizi göremıyoruz teşekkürler...

nt2gaming.net de dragon 1ay bende kaldı sora okullar acıldı charı sattım 20tlye bende 400k np wardı 2de 280k wardı 120k fark atmışm 2e ayrıca bian-ko.net dede ilk dbsinde dragonu aldım 2e 20k np fark attm db sıfırlandı 2inci dbsindede
ilk gün sabahlayp kastm np 45k 2de wardı 28k buyuzden npt dediler ban yedim yoksa dragon bendeydi ordada

Geri
Üst Alt