Hesap Güvenliği (Password MD5 Şifreleme)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AKUMA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [YILIN PAYLAŞIMI] Hesap Güvenliği, DB Çalındığında Korkulara Son, Mutlaka Oku

ben hem harf hem sayıdan oluşan şifre deneyipte yaptım sorun cıkmadı onun icin werdim ayrıca warchar text ntext char gibi tipleri kabul etmiyorhö:haha:

aynen bende katılıyorum..Akuma, senin verdiğin ilk proc u hash ı oluşturan proc u @data text olarak yazdığımızda hata veriyor sql versiyonun ne deme 2005.. ama jackal arkadaşınkini yapınca çalışıyor..

Cevap: Hesap Güvenliği (Password MD5 Şifreleme)

ŞöyLe birşey düşündüm ^^ Size Saçma Gelebilr Ama ben söylim ^^

Mesela şimdi Bu şifreleri md5 liyoruz yha UserLer in hesaplarının çalınmasına karşı hepsine Bu md5 şifrelerini versek ^^ Sonra hack yediklerinde Bu şifreyi yazmadan şifre değiştiremesinler.. Aynı KSN kodu gibi uskodaki mantıq :P:P Düşünce benden Uygulama Sizlerden haydi

Md5 Crakerlar var hatta Şahsen benim yazdigim md5 Craker Bile var Md5 kırılıyor joomlu Sitelerini Genelde Boyle Hackliyorlar en iyisi Sha1 bu Şifre Aligramasini Kırmak nerdeyse hatta İmkansiz Cracklar Ama Günlerini Alir İnsanin

Akumadan Gene Olay Paylasım :):) Teşekkurler Akuma

Ama MD5 Kıran Programlar ve Şifreler var Zaten DB yı Alan Şahısta Belirli Kişilerin Karakterlerini Alır MD5 Kırılıyor Örnek bir Site Vermek isterdim ama Yapmak İsteyenlerin İşine Yarıcak

Teşekkürler uyguladım..

Güzel Paylaşım saol

KEsinLikLe mükemmeL. ßravo

>AKUMA< Sen Yapanda Yararlı olmazmı.. Saoalsın işime Yaradı

Geri
Üst Alt