Her TürLü yardim ihtiyaci oLan iceri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aemt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

aemt

Member
Şub
90
2
SorunSuZ ServeR KuruLuR​

PorT AçıLıR​
HeR ZevKe UyguN DaTaBaSe​
İsTeĞe GöRe DaTaBaSe EDiTLeniR​
AçıKsıZ ÖzeL KoPaneL​
AnTi CHeaT​
FirewaLL %100 KorumA​
83 LwL Fix EBenEzeR​
İsTeYeNe KoMasTeR DB V2-V3​
HeR ZevKe UyguN AçıKsıZ PaneLLeR​
ÖzeL QA KoDLaRı​
xSKip KorumA SisTeMi​
xSKip FirewaLL​
AnTi CHeaT YapıLıR (oTo PaTcH MyKo EngeLLemE )​
DaHa SaymaDığıM BiR SüRü ŞeY WaR ŞimDiLiK Bu KaDaR YeTeRLi​

Cevap: Her TürLü yardim ihtiyaci oLan iceri

bedavaya mı yapıyorsun hemde xskipi veriyorsan o yeter zaten:D

Super Paylasım Ucretsiz Yapıorsan GercekDen Forumda Bir Cok Kisiye yararlı Olabilirsn !

İllegal nick konusunda yardımcı olabilecek var mı arkadaslar ?

lllll vb sekildeki nicklerdeki farki görebilmek ve gerektiginde banlayabilmek icin ne yapılabilir ?

Mesela cz deki isimlerin Arial değil de başka bi yazı tipinde gorebilecegim ve dolayısıyle I ve L leri ayırt edebilecegim bi yontem var mı ?

Yada GM ler icin online charları görebilecegim bi program vs varmı ?

I ve L li karışık açılmış nickler için yardıma ihtiyacım var ilgilenen arkadaslara çok tesekkur ederim şimdiden ..

yardımcı olacak arkadaşlar özel mesajla da ulaşabilirsiniz bana ..

İllegal nick konusunda yardımcı olabilecek var mı arkadaslar ?

lllll vb sekildeki nicklerdeki farki görebilmek ve gerektiginde banlayabilmek icin ne yapılabilir ?

Mesela cz deki isimlerin Arial değil de başka bi yazı tipinde gorebilecegim ve dolayısıyle I ve L leri ayırt edebilecegim bi yontem var mı ?

Yada GM ler icin online charları görebilecegim bi program vs varmı ?

I ve L li karışık açılmış nickler için yardıma ihtiyacım var ilgilenen arkadaslara çok tesekkur ederim şimdiden ..

yardımcı olacak arkadaşlar özel mesajla da ulaşabilirsiniz bana ..

SQL Enterprise Manager Açıyoruz DB mzii Seçiyoruz Rules Kısmına Gelip Sağtık NEWRULE diyoruz
Kod:
Kod:
--Özgürce Kullanın 
--Atilla ko-cuce
--Voıp :)
not @struserid LIKE 'IlIl%' and
not @struserid LIKE 'lIlI%' and
not @struserid LIKE '%lIlI' and
not @struserid LIKE '%I' and
not @struserid LIKE '%l' and
not @struserid LIKE 'l%' and
not @struserid LIKE 'I%' and
not @struserid LIKE '%I%' and
not @struserid LIKE '%l%' and
not @struserid LIKE '%IlIl'
Kod:
New_Char

Not:konu ıcındek konu acmıssın ama qenede yardm edım Foruma biraz qoz atsanz buLucaksnz
Fresky(atilla)'dan (Ç)aLıntıdır :D:D

Oyuna Girerken Siyah Ekran Cıkıyor Bazen k2 Gözterior Sadece İD ŞİFRE YERİ GELMİYOR.. Yardımcı Olmak İsteyen BİlenLer Junior - Ayaz@ hotmail.com

Arkadaşlar konu açamadığım için buraya yazmak durumundayım... 1299 oynuyordum 1301 patchinin rar'ı vardı.. ve onu attım bazı şeyleri görebilmek için...Fakat artık id şifre yazıyorum servere giriyorum tam char gelıcek kapat hatası veriyor her seferinde lütfen bir ilgilenin rica ediyorum.

bi sorum olcak bnm pc vista ve vistada jtrap açılmıo napabilirm... jtrap game security çalışmayı durdurdu dio... =/ napcam lütfen yardım

Arkadaşlar konu açamadığım için buraya yazmak durumundayım... 1299 oynuyordum 1301 patchinin rar'ı vardı.. ve onu attım bazı şeyleri görebilmek için...Fakat artık id şifre yazıyorum servere giriyorum tam char gelıcek kapat hatası veriyor her seferinde lütfen bir ilgilenin rica ediyorum.

Server V.1299 aL patchLeri Launcer oLarak cek sorun kalmıcaktır.

bende krowaz patchin tüm itemler gözüküyor fakat bir tek kalkan gözükmüyor napacam

item/sword_us.tbl ve item/sword_taila_weap_us.tbl diye bi dosya yok diye oyunu acmıo bilgisayar usko yada baktım orda da item klasorunda boyle bisi yok ama :S nasıl cozucem bunu:S

Geri
Üst Alt