HDD Alıcam.Düşünceleriniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eleskovic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Eleskovic

Emektar Üye
Emektar
May
329
5
Selamlar herkese,

Bu aralar hddmde boş yerin çok az olması rahatsız etti beni.Yeni bir HDD alcam.Dün gece öylesine bi gezinirken dikkatimi çeken bir parça oldu..Büyük ihtimal ile alıcam..Sizin de düşüncelerinizi almak istedim..
PHILIPS SPD 5130 CC/10 1 TB EXTERNAL HDD

Linkin açılmadığını söyleyenler oldu, aşağıda hdd'nin özellikleri yer alıyo..

Fiyat : 115 YTL.. (çok ucuz buldum, ürün de garantili olunca 2 yıl büyük ihtimal ile alıcam.)

Ana Özellikler
Kapasite: 1 TB
Arabirim: USB - e-SATA
Harici / Dahili : Harici
Dönüş Hızı (RPM): 7200 RPM
Ön Bellek: 8 MB

Teknik Özellikler
Form Faktörü: 3.5 inch

Diğer Özellikler
Platform: Desktop Pc
Paketteki Adet: 1

Garanti
Garanti Süresi: 2 Yıl

Son düzenleme:
Cevap: HDD Alıcam.Düşünceleriniz?

Benden Sana Tavsiye Bu Aralar Alma ;) sebeb Doların Durumu Belli Değil Nolacağı Belli Olmaz Sonra Sap gibi Kalırsın Ortada Allah Muhavaza

Benden Sana Tavsiye Bu Aralar Alma ;) sebeb Doların Durumu Belli Değil Nolacağı Belli Olmaz Sonra Sap gibi Kalırsın Ortada Allah Muhavaza
Tüm borsacılar doların daha da artacağını belirtiyolar.Bunu bekleme imkanım olsaydı zaten almazdım :).Ama HDD'de yer yok ne yazık ki :).(D sürücüm dolu ve gereksiz pek fazla şey yok.Müzik ağırlıklı)...

Bunun Gibi Bir HDD yi Geçen 120 $ a Buldum Ucuz Geldi Bu Bana Bencede Kaçırma :D

Sesine Katlanabilirmisin Geçen Bi Arkadaş Almıştı Araba Motoru Gibi Çalışıyodu

Selamlar herkese,

Bu aralar hddmde boş yerin çok az olması rahatsız etti beni.Yeni bir HDD alcam.Dün gece öylesine bi gezinirken dikkatimi çeken bir parça oldu..Büyük ihtimal ile alıcam..Sizin de düşüncelerinizi almak istedim..
PHILIPS SPD 5130 CC/10 1 TB EXTERNAL HDD

Linkin açılmadığını söyleyenler oldu, aşağıda hdd'nin özellikleri yer alıyo..

Fiyat : 115 YTL.. (çok ucuz buldum, ürün de garantili olunca 2 yıl büyük ihtimal ile alıcam.)

Ana Özellikler
Harici / Dahili : Harici
Ön Bellek: 8 MB

Teknik Özellikler
Form Faktörü: 3.5 inch

Diğer Özellikler
Platform: Desktop Pc
Paketteki Adet: 1

Garanti
Garanti Süresi: 2 Yıl

güzeLmiS baya kacirMa derim :)

buna benzer bende aldim bitane Maxtor HDD 1 TB USB / e-Sata kasaSini sÖktüM pc ye taKtim ^^

Maxtor Basics Desktop 1 TB

Ön Bellek: 16 MB

149,99 € ya aldim :)
ve cokta meMnunuM herkeze taVsiye edeBilirim xD

bencede al derim ama hakikaten ses yapıyorsa kötü :)

500lüğü var hayli ses yapıyor gece yatarken kapamak zorunda kalıyorum rahatsız ediyor insanı o sessizlikte...

Ses yapması pek sorun değil gibime geliyo.PC kendi odamda ancak geceleri kapatabilirim.Genelde bu alacağım hdd'yi zaten depo olarak kullanıcam.Geceleri çalışmasa da olur :).

Ses yapması pek sorun değil gibime geliyo.PC kendi odamda ancak geceleri kapatabilirim.Genelde bu alacağım hdd'yi zaten depo olarak kullanıcam.Geceleri çalışmasa da olur :).

Bu ürünü nerdeki teknosa mağzası satıyor bilgin varmi?Kadiköydeki 450 ytl diyor.115 ytl ye bulamadım pek açıkcası:o:

Hiç uraşma bütün pc yi rarla :p

Şaka şaka .. Depo olarak kullanmak istiyorsan uygun bir sistem.Ama ileride normal kullanıcam diyorsan Dönüş hızı daha yüksek almanı öneririm.

Geri
Üst Alt