Gorkem (HiimOki)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 1TurkK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1TurkK

Emektar Üye
Emektar
Reaction score
62
Görkem;

Online oyun manyağı, dotacı, piskopat, sevgili, şevkatli, saygılı, kısacası tam bir aga. Yerine göre davranan, sürekli ko-cuce alemini online oyunlara sürükleyip ertesi gün ben bırakıyorum diye kaçar. Yinede Görkem'i sevmeyen yoktur. Kendisini yıllardır tanırım. Sanal alemde tanıştığım ve en sevdiğim kardeşlerimden birisidir.
Aşk hayatına gelirsek.. :D Hergün biriyle, ertesi gün vur ötekine felsefesiyle yaşayan sexi ve karizmatik agalardan birisidir. hö Seviyoruz seni aga bıtbıt

Cevap: Gorkem (HiimOki)

Seviyoruz Görkem Agayı :F 2.5 3 Sene Önceden Tanırım :F

Sevgilisine bedava siteden aldığı domain ismiyle türkçeyi katleden insan :D

Zamanında çok iş yaptık hiç sevmedim keratayı Allah'ta ödül olarak aynı semte komşu yaptı beni.

Bende kendimi yorumlamak istiyorum :hıh: Zamanında hack falan filan derken bir anda KO manyağı olan ama şimdi KO görünce midesi bulanan ilginç bir insanım hö 08haber.com'a index atıp "Hacked by Artvin Anatolian High School" yazarak okulun başını belaya sokan insan... Evet, evet o benim... :D

Son düzenleme:

Seviyorum bu adamı , Ay lav yu GÖRKEM AGA hö

Son düzenleme:

Bir zamanlar Is ortagim olan smdi olmayan , Online oyun Degistirmeye Bayilan , Manyak bir Aga :D

Gizli Aşk Yaşadıgımız Aga :O Evlenecez :D:D

Tag Degiştirerek kalbımde yer edınmıs olan Ağa :haha: Sevıyoruz sni :rock:

Görkem;

Online oyun manyağı, dotacı, piskopat, sevgili, şevkatli, saygılı, kısacası tam bir aga. Yerine göre davranan, sürekli ko-cuce alemini online oyunlara sürükleyip ertesi gün ben bırakıyorum diye kaçar. Yinede Görkem'i sevmeyen yoktur. Kendisini yıllardır tanırım. Sanal alemde tanıştığım ve en sevdiğim kardeşlerimden birisidir.

Aşk hayatına gelirsek.. :D Hergün biriyle, ertesi gün vur ötekine felsefesiyle yaşayan sexi ve karizmatik agalardan birisidir. hö Seviyoruz seni aga bıtbıt

varsa yoksa şimdi Hanım Aga Merve'si var görkemin gerisi yalan Hönk
ayrıca bende çok severim hastayım kendisi kıyak adama hö

Bende kendimi yorumlamak istiyorum :hıh: Zamanında hack falan filan derken bir anda KO manyağı olan ama şimdi KO görünce midesi bulanan ilginç bir insanım hö 08haber.com'a index atıp "Hacked by Artvin Anatolian High School" yazarak okulun başını belaya sokan insan... Evet, evet o benim... :D

Sen mi heykırsın hö lamerr :D

o hekirse ben fakirim hö

Geri
Üst Alt