J janerbaba Banlanmış Kalemi Kırıldı! May 73 0 6 Eki 2008 #21 Cevap: Gerçek Hayatı Ko ele alalım mageyle kaçarım canı azalanı çekerim bana vuruorlarsa sc bug yaparım kaçarım frost nova atarım yavaşlatırım gene kaçar town cekerim --------------------- rogue olsam ilk paris hiltonun odasına girerdim
Cevap: Gerçek Hayatı Ko ele alalım mageyle kaçarım canı azalanı çekerim bana vuruorlarsa sc bug yaparım kaçarım frost nova atarım yavaşlatırım gene kaçar town cekerim --------------------- rogue olsam ilk paris hiltonun odasına girerdim
X XReturnS Well-Known Member May 3,649 67 11 Eki 2008 #22 Cevap: Gerçek Hayatı Ko ele alalım rogue olsam ilk paris hiltonun odasına girerdim Genişletmek için tıkla ... süperdi xD
Cevap: Gerçek Hayatı Ko ele alalım rogue olsam ilk paris hiltonun odasına girerdim Genişletmek için tıkla ... süperdi xD
P Pwp-cüce Hepimiz Cüce Doquduq (: Kas 127 1 8 Kas 2008 #23 Cevap: Gerçek Hayatı Ko ele alalım Sımdı Prıest Olurdum Kardesım Oldunde Kaldırırdım Yanı Rez BUF aTardım canı yukselırdı heallerdım karsı adama malıce atardım
Cevap: Gerçek Hayatı Ko ele alalım Sımdı Prıest Olurdum Kardesım Oldunde Kaldırırdım Yanı Rez BUF aTardım canı yukselırdı heallerdım karsı adama malıce atardım
S SinSee YeniDoganFm.Ws.Tc Radyo-C Ara 186 4 18 Ocak 2009 #24 Cevap: Gerçek Hayatı Ko ele alalım asasin tabikide
S sahinseyfi Banlanmış Kalemi Kırıldı! Kas 278 0 25 Ocak 2009 #25 Cevap: Gerçek Hayatı Ko ele alalım warrior dayanıklıdır xP
1TurkK Emektar Üye Emektar May 2,494 62 21 Şub 2009 #26 Cevap: Gerçek Hayatı Ko ele alalım Priest olurdum
K k_ertekin Member Kalemi Kırıldı! Eyl 229 5 21 Şub 2009 #27 Cevap: Gerçek Hayatı Ko ele alalım Ozm Millet Okulda Sınavdayken Lavaboya Gider Stealt Basıp İçeri Girip Kağıda Herşeyi Yazıp Tekrar Lavabodan Gelir
Cevap: Gerçek Hayatı Ko ele alalım Ozm Millet Okulda Sınavdayken Lavaboya Gider Stealt Basıp İçeri Girip Kağıda Herşeyi Yazıp Tekrar Lavabodan Gelir
N NewBorN New Member Nis 8 0 24 Haz 2009 #29 Cevap: Gerçek Hayatı Ko ele alalım kesinlike archery ) balkondan adam geçirmezdim ahaha
A AlbertDeDazo Well-Known Member Haz 1,379 33 24 Haz 2009 #30 Cevap: Gerçek Hayatı Ko ele alalım Roque olmak isterim gorunmezlk war bi kere alırım elıme oku :haha: kurarm bi pusu okLarım cok fena oLurdu :haha:
Cevap: Gerçek Hayatı Ko ele alalım Roque olmak isterim gorunmezlk war bi kere alırım elıme oku :haha: kurarm bi pusu okLarım cok fena oLurdu :haha:
Frutti Banlanmış Kalemi Kırıldı! Tem 633 4 23 Eyl 2009 #31 Cevap: Gerçek Hayatı Ko ele alalım WArrior Ailemi kurtardıktan sonra sokağa çıkar kızlara kaslarımla hava atardım :haha: hö
Cevap: Gerçek Hayatı Ko ele alalım WArrior Ailemi kurtardıktan sonra sokağa çıkar kızlara kaslarımla hava atardım :haha: hö
Nero Banlanmış Kalemi Kırıldı! Mar 2,181 54 24 Eyl 2009 #32 Cevap: Gerçek Hayatı Ko ele alalım archer olurum koxp acıp gebertirim orcları
Myth Member Emektar Eyl 808 13 24 Eyl 2009 #33 Cevap: Gerçek Hayatı Ko ele alalım mage olur etrafı novalarım
F fico New Member Eyl 4 0 24 Eyl 2009 #34 Cevap: Gerçek Hayatı Ko ele alalım warior ................................................................. ........................ tek geçerim
Cevap: Gerçek Hayatı Ko ele alalım warior ................................................................. ........................ tek geçerim
D Dogukan Member May 430 5 25 Eyl 2009 #35 Cevap: Gerçek Hayatı Ko ele alalım Mage olmazdım kafalarına meteor insin istemem. Eğer seri r varsa warrior diyecem ayarı kaçırıp kurtarayım derken onlarda arada gidebilir. En ideal olarak rogue gözüküyor. Priest desen kendinemi heal basacan babana mı
Cevap: Gerçek Hayatı Ko ele alalım Mage olmazdım kafalarına meteor insin istemem. Eğer seri r varsa warrior diyecem ayarı kaçırıp kurtarayım derken onlarda arada gidebilir. En ideal olarak rogue gözüküyor. Priest desen kendinemi heal basacan babana mı
P panders New Member Kas 8 0 25 Eyl 2009 #36 Cevap: Gerçek Hayatı Ko ele alalım warrıoröçç............