Farm Server -GameOFknight |1453 Farm|Reign Of Fire Drake|31 ARALIK OFFİCİAL |Eski Anılar Hayat Buluyor |-

Sabrım artık taşıyor ! ama siz bize küfür ederken ben size yinede beyfendi diyeceğim. GAMEOFKNİGHT olarak earlyacses kapalı beta açık beta haricinde resmi olarak sunucuyu hiçbir zaman açmadık. Diğer oyunlardan çalıp dediğiniz resimleri tek tek yapım aşamalarını şimdi paylaşıyorum!. Saatlerce emek harcayarak yaptığım tanııtım konusuna leke sürdürmem ! Ayrıca oyunumuzda KC ve PREMİUM almak sadece parayla değil ! her gün event yapıp 30 kişiye kc hediye ediyoruz betada her betada 20 kişiye hediye ediyoruz. 2 AY ÜZERİNDE ÇALIŞIP 15 günde kapatmak gibi bi niyetimiz asla yok ! İstediğimiz oyuncu kitlesi diğerleri gibi binler değil 400-500 SABİT DÜZGÜN İNSAN BİZE YETER !maddi çıkarlar değil eğlenmek istiyoruz !

Ya sen nasıl rezil bi adamsın ? ApexKo nun görüntülerini Sağ tıkla almışsın aynı bu Uzunlukta :) Direk photoshopa atıp editleyip foto atıyorsun. Bana Çizimlerin Illustrator ya da Psd dosyasının fotosunu çekip atar mısın ? Bi görelim ? Bi çizimci olarak :)

Geri
Üst Alt