Game guard antİcheat yenİ versİonlar İcİn Ücretsİz ve tam koruma kapanmama garantİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dikmentr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

dikmentr

Member
May
250
0
AntiCheat uzun süren süreçler ve test sonucunda ortaya çıkmış kaliteli bir yazılımdır.Deneyen arkadaşların memnun kalacağına inanıyorum..Kullanıcak arkadaşlar için şimdilik ücretsiz olarak yayınladım,yeni versiyonları için çalışmalara başlanmıştır.Şunu söylemek isterim , Server dosyalarının içinde bütün Güncel Server fileslar,Mapler,config,log vs bulunmaktadır,Server ini ayarını yapamayan kişiler bile artık çok rahat kurabilecek çünkü ini dosyalarının içinde nereye ne yazılması gerektiği mevcuttur özel düzenlenmiştir.Yapılması gereken tek şey Kuralacak dbyi ayarlayıp ODBC ayarlarını yapmaktır.Server paketi içinde 59,70,74,80 ve 83 leveller için ayrı ayrı ebenezer mevcuttur..
alıntıdır..
Download GAMEGUARDAntiCheat.rar from Mirrorcreator - Upload files to multiple file sharing sites
GAMEGUARD Firewall specialed for GameGuard AntiCheat System, Maximum protection with our anticheat
Download GAMEGUARD-IPFW-FIREWALL.rar from Mirrorcreator - Upload files to multiple file sharing sites
Firewall işte ... İŞİNİZİ GÖRSÜN 1299..VERSİON DESTEKLİO
ALINTIDIR...

Cevap: Game guard antİcheat yenİ versİonlar İcİn Ücretsİz ve tam koruma kapanmama gar

Yaw bırak Allahasen bunla kurduk server adam gözümün önünde npc den +10 chaos itemleri çekti hiç bir işe yaramaz bu gameguard.

Cevap: Game guard antİcheat yenİ versİonlar İcİn Ücretsİz ve tam koruma kapanmama gar

Gameguard İyi koruma v2 çok harika.
Databaseden fixlemeniz gerekiyor tbl soacsdada çalışıor

AntiCheat uzun süren süreçler ve test sonucunda ortaya çıkmış kaliteli bir yazılımdır.Deneyen arkadaşların memnun kalacağına inanıyorum..Kullanıcak arkadaşlar için şimdilik ücretsiz olarak yayınladım,yeni versiyonları için çalışmalara başlanmıştır.Şunu söylemek isterim , Server dosyalarının içinde bütün Güncel Server fileslar,Mapler,config,log vs bulunmaktadır,Server ini ayarını yapamayan kişiler bile artık çok rahat kurabilecek çünkü ini dosyalarının içinde nereye ne yazılması gerektiği mevcuttur özel düzenlenmiştir.Yapılması gereken tek şey Kuralacak dbyi ayarlayıp ODBC ayarlarını yapmaktır.Server paketi içinde 59,70,74,80 ve 83 leveller için ayrı ayrı ebenezer mevcuttur..
alıntıdır..
Download GAMEGUARDAntiCheat.rar from Mirrorcreator - Upload files to multiple file sharing sites
GAMEGUARD Firewall specialed for GameGuard AntiCheat System, Maximum protection with our anticheat
Download GAMEGUARD-IPFW-FIREWALL.rar from Mirrorcreator - Upload files to multiple file sharing sites
Firewall işte ... İŞİNİZİ GÖRSÜN 1299..VERSİON DESTEKLİO
ALINTIDIR...

arkadasım nereye ücretsiz kurdum 3 gün calıstı 4. gün deneme sürümünüz bitmistir diye hata verdi yazık ya

Teşekkürler....

Lisanslıdır bu en fazla 1-3 gün çalışır sonra lisans biter..VE bence v2 çok güzel

Ben GGO V2 Kullandım güzel fakat çoğu kişi için sıkıntı yaratıyor.. bazılarını oyuna almıyor launcherden id pw soruyor ve oyuna geç bir sürede girebiliyorsunuz.. açıkcası beyenmedim

Son derece saçma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt