MYKO FrienzKO.NET | Yeni Dünya | 02.10.2021 Saat : 20:00 |[MYKO]

Öncelikle selamın aleyküm. Frienz ko 'nun önceki dbsinde bende oynadım arkadaşlar açık ve net konuşayım şuana kadar oynadığım en iyi ve en kalabalık myko burası oldu ciddi anlamda. Yani diğer büyük mykolara da girdim sanki bilerek ilgilenmeyip kapatıyolar gibi geldi bana daha sonra user gitmesine sebebiyet veriyolar gibi oldu ama 4. ayındayken buranın adminine pm atmıştım falcon du galba adam harbiden 4. ayın sonuydu hatta 2 saat sorunla tek tek ilgilendi. Kimsenin adamıda değilim birebir yaşadığımı anlatıyorum. 2 sağlam arkadaşımla human tarafında yerimizi alacağız. Şimdiden yönetime ve diğer arkadaşlara başarılar.

Öncelikle selamın aleyküm. Frienz ko 'nun önceki dbsinde bende oynadım arkadaşlar açık ve net konuşayım şuana kadar oynadığım en iyi ve en kalabalık myko burası oldu ciddi anlamda. Yani diğer büyük mykolara da girdim sanki bilerek ilgilenmeyip kapatıyolar gibi geldi bana daha sonra user gitmesine sebebiyet veriyolar gibi oldu ama 4. ayındayken buranın adminine pm atmıştım falcon du galba adam harbiden 4. ayın sonuydu hatta 2 saat sorunla tek tek ilgilendi. Kimsenin adamıda değilim birebir yaşadığımı anlatıyorum. 2 sağlam arkadaşımla human tarafında yerimizi alacağız. Şimdiden yönetime ve diğer arkadaşlara başarılar.
Güzel düşünce ve dilekleriniz için çok teşekkür ederiz aramıza tekrar hoş geldiniz.

halsiyetsiz şerefsiz gmleri var torpil bol kapılmayın bu adamların serverina gulugulu nickim bilen bilir frienzkoda lan dedim diye ban yedim ve bir muhattap bulamadım emek hırsızlarıdır kendileri prim vermeyin

Sizi hatırlayamadık ancak ne kadar yerinde bir karar verdiğimiz üslübunuzdan belli oyun içerisinde sorunları olan tüm kullanıcılarımızın her zaman sorunlarını çözmek adına gayret ettik şuana kadar hileden ban yediğinde , küfürden ban yediğinde char soymaktan bay yediğinde v.b sebeplerden ban yiyen ve bunu kabullenen hiç kimseyi görmedik o yüzden vicdanımız rahat ve oyuncularımız bizleri bliyor kural ihlali yapmayan kimseyi uzaklaştırmadık buyrunuz Kurallar : http://kokolik.com/threads/oyun-kuralları.37/

Merhabalar ; Frienz Ko adı altında daha önceden oynadığım oyun 1098 patchliydi. Ordaki GM ler gerçekten hak yemeyen kişilerdi. Ortadaki resimde Myst nickli kişinin nicki Myst-Gm-K'ydı sanırım. Sadece bir önceki değil bayaa bir geçmişi olduğunu hatırlıyorum. O anılar gözümde canlanmıyor değil. BabaSexyMiyim ' nickli warriorun ilk gizli dd takıp herkesi trollemesi mi desem 200 + kişilik çıplak VS eventleri mi desem... Şöyle bir şey ben priesttim level sınırı 90'dı. 2-3 ayda 83 olmuştum ve kasmaktan sıkılıp bırakmıştım. :) Fair Gm'nin kendi player charıyla kastığı charı hatırlarım. Ben küçüktüm Ks atmak ban sebebi. Ben dark Knightlarda 2 kişi kasılırken gelip party isterdi exp, almazsak eğer herhangi bir şeyde bulunmaz ne ban ne mute ne göz korkutmak, gider başka yerde kasılmaya çalışırdı ve biz bilirdik onun gm olduğunu. Neyse adelet diyorsak Adalet = Frienz Ko , Friez Ko > Your Ko

Merhaba değerli Frienzko Oyuncuları.
Beta sunucumuz hakkında tüm merak edilen soruların cevapları bu konu içeriğinde yer alacak ayrıca merak ettiğiniz soruları bu konu altında sorabileceksiniz.
Bu konu sürekli güncellenecektir takipte kalmanız önemle rica olunur.

• Beta sunucusunda 70 Yaratık kestiğinizde 70 Level olacaksınız.
  • Beta sunucusunda Master ve Skill açtırmak için Quest meteryalleri Worm ve Earth Worm yaratığından çıkmaktadır forumda bulunan kılavuz bölümünden master ve skill açtırmak hakkında bilgi alabilirsiniz.
  • Beta sunucusunda Power Up Storede bulunan tüm eşyalar ücretsiz (0 KC) olacaktır. Buradan Scrollarınızı temin edebilirsiniz.
  • Beta sunucusunda her job için High Class Itemler +8 olarak inventoryniz de olacaktır.
  • Beta sunucusunda üzerinizde uniq item olmayacak takılarınızı ve uniq silahlarınızı bosslardan çıkarabilirsiniz.

NOT : Merak ettiğiniz tüm soruları ve bildirimlerinizin tamamını bu konu altına yorum atarak bize iletebilir birebir bu yorumlarınıza yanıt alabilirsiniz.

Konu her yorumda gerek duyulursa güncellenecektir.

Beta Sunucusunda Kullanıcılara Ödüllerimiz
NP Sıralamasına göre
1.Kullanıcıya : 250 TL Para Ödülü
2.Kulanıcıya : 4.000 KC Bonus
3.Kullanıcıya : 2.000 KC Bonus
4.,5.,6.,7.,8.,9.,10. Kullanıcıya 1.000 Kc Bonus Hediye edilecektir.

Beta Açılış : 10 Eylül Perşembe Saat 20:00'dadır.

Bekliiyoruz..

Son düzenleme:
Merhaba değerli oyuncular size bu haberi vermek zorunda olduğumuz için çok üzgünüz.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Offical Açılış Tarihimizi 02.10.2021 Tarihine ertelemek zorunda kaldık.
Neden bu kadar bekleyene rağmen tarih değiştirildi ?
- Açılışın hemen ardından bayram tatili devreye gireceği için oyuncu kitlesinin neredeyse tamamı bayram sebebi ile oyundan uzak kalacak ve Myko Sunucusu olduğumuz için diğer oyuncular ile arasında fark oluşacaktır bu da oyuncuların oyunu terk etmesine sebep olacaktı.
- Açılış tarihimizde aynı gün ve statüde farklı serverların açılacağından ve bu oyunun gidişatını etkileyeceğinden dolayı erteleme kararı almak zorunda kaldık.
UNUTMAYIN AMACIMIZ UZUN SOLUKLU EĞLENCELİ BİR OYUN SUNMAKTIR ----
NOT : Arakdaşlar yönetim ekibimizle bir araya gelerek uzunca düşünüp tüm değerlendirmeleri yaparak bu kararı verdik.
Bizler siz oyuncularımızdan çok daha önce hazırlıklarımıza başladık kendimizi bu tarihe göre hazırladık ancak başlıca belirttiğimiz sebeplerden dolayı tarihi ertelemek zorunda kaldık
Anlayışınız için Teşekkür Ederiz.
Frienzko Yönetim Ekibi
vLvnyz.jpg

Geri
Üst Alt