FreeMan Farkıyla OTO PATCH, KOPANEL, NO-IP, MODEM PORT AÇMA VIDEO + SESLI ANLATIM :)

Konu Yazar

FreeManTR

Member
Ara
739
4
[video=vimeo;10941900]http://vimeo.com/10941900[/video]
Video'nun içeriği;
~ KoPanel kurulum.
~ Auto Patch yapım.
~ No-ip alımı.
~ Database editlemeye ilk adım :)
~ Editör kullanımı.
~ Port açma.

Video'yu HD kalitede izlemek için BURADAN bilgisayarına indiriniz.

" FreeMan All in One " isimli klasörümü indirmek için TIKLAYINIZ.​

"FreeMan All in One" Nedir ?
~ İçersinde bulunanlar.
~ Bir adet kopanel CuCe Panel v3.8 , {GANGS'a teşekkürler}
~ Bir adet Database Homekov2 {Terry ve Downkaan'a teşekkürler.}
~ Auto Patch yapmak için gerekli olan " File zilla " programı.
~ No-ip'de kullandığımız IP-DUC programı.
~ Modem port açtığınızda portlarınızı test etmek için Port testedici.
~ Açmanız gereken portların bulunduğu bir TXT dosyası.

Daha fazla destek için;

Facebook, FreeMan Farkıyla Server Kurulum Destek Hattın'a başvurabilirsiniz :)

Son düzenleme:
Cevap: FreeMan Farkıyla OTO PATCH, KOPANEL, NO-IP, MODEM PORT AÇMA VIDEO + SESLI ANLA

Teşekkürler güzel olms eline agzına saglık

Cevap: FreeMan Farkıyla OTO PATCH, KOPANEL, NO-IP, MODEM PORT AÇMA VIDEO + SESLI ANLA

Rica ederim ;) herşey ko-cuce için.

appserv de sql daki aldıgın sifreyi yazıoruz koptum ya :D mysql ne biliyor musun ? forum falan acarsın ya localde ona yarar o :D www klasörünün icindeki orjinal dosyaları bosuna koymamıs herifler yani hö

peki teşekkür ederim sana :D
bende teşekkür ederim hö yaşıma rağmen çok şey bilirim kendimce.. istedigin birşey varsa sorabilirsin hö nicke bakma hö

Moderatör tarafında düzenlendi:

bende teşekkür ederim hö yaşıma rağmen çok şey bilirim kendimce.. istedigin birşey varsa sorabilirsin hö nicke bakma hö

bilirsin hiç kimse mükemmel değil :) web işlerinden anlamam tek anlatmak istediğim orda kopanel kurmak ve başarılı bir sonuç veriyor.
ben öğrendiğim herşeyi kendi başıma öğrendim diyebilirim oyüzden bunlar benim yöntemlerim :) :)

çok teşekkür ediyorum.

Başarılı Bir Çalışma. Emeğine Saglık.

eline sağlık yiğit güzel çalışma

İsA

Yiğit Güzel Olmuş Evlat hö :@@

Hoş Bir Çalışma Olmus Teşekkürler. hö

Yiğit Güzel Olmuş Evlat hö :@@

kim yaptı ? tabii ki güzel olacak.
artık server kuramayan insan kalsın istemiyorum rahatsız edilmekten sıkıldım.. :) abi şu abi bu abi şöle sıkıldım bu msjlardan msn değiştirmekten bıktım :D msn listelerim çöktü çözümü burda buldum umarım yararlı olmuştur.

Eline sağlık yiğit kardeş..

"FreeMan All in one " Klasör'ü yeniden upload ediliyor geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. :)

"FreeMan All in one" Yenilenmiştir Yeni upload adresimiz Megaupload dır.

TIKLAYINIZ

Konuyu sabit bir konu olarak laik gördüğünüz için müteşekkirim :)

teşekkürler msn ekleyip port açabiliyormsun dıye soranlar için iyi bir anlatım:D

Konunun videosunu Megaupload a yükler misin rapid artık 10 kez indirmeden sonra silior ve dosya silinmiş

ne yazikki format attım gitti video vimeo.com üzerinden izleyebilirsiniz :(

Geri
Üst Alt