MYKO FireEmpire.NET MYKO Server Açılış : 11.07.2021 Saat : 21:30

Kolay gelsin inşallah bol userli zevkli bir sw olur da reklamı sanki biraz geç yapmaya başladınız. O yüzden ilk server açılışnda user sıkıntısı yaşıyacağınızı düşünüyorum .Server Özellikleri gayet güzel ve makul

JAXES

hayrlı olsun öncelikle dostum , umarım başarılı olursnuz server özellikleri güzel.. özelidgimz mykoyu yaşayacagız burda. şimdiden başarılar iyi günler :)

Açılış Tarihimiz 11.07.2021 Saat 21:30 Olarak değişmiştir.
Daha detaylı bilgiye Facebook Sayfamızdan paylaşılan Son gönderiden ulaşabilirsiniz.

Server açılalı 20 dk olmuş adam user gelmedi diye ağlayıp sw kapatıyon yüzsüz gibi bayramda açıcam arkadaslar diyosun..facebook sayfasınıda kapatıyon kufur gelmesi diye cocukmusun aslanım sen ? DUN zırladın cok sw acıldı yarın acıcaz diye bugun dıyon cok sw acıldı user tutmadı kapatıyom. mal velet ıftarda herkes 20 dk olmus sen tutmadı dıyosun +300 user kesın vardı en azından aptal . neyse ipni aldık biz girmeyiz daha bayramda aç sen gene kapatırsın sen +2000 beklıyon galıba kocum .. hey yavrum heyy

Afedersin ama senin o kıcı kırık server'ın 600 online'ı gördü anca farm / myko server orasında öpüp alnına koyacağına facebook sayfası dahil herşeyi kapattın. Bundan sonra istersen tek server ol 100 online görürsen şükret sen. Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi birde iftar üstü açılıyosun 10 dk sonra user yok diye kapatıyosun kendi kendini bitirdin geçmiş olsun.

servere adam sokarsam tanıtım sitelerinde senin serverini kötüleyerek konu açmassam okadar bekletik işlerimize gitmedik senin geleceğini .....

Geri
Üst Alt