- Kas
- 971
- 6
Yeniserver : Kısaca Bize Kendinden BahsedebiLirmisin ?
FashionColor : Adım isqi . 21 yasındayım . Calısmıyorum . okumuyorum .
Bos zamanlarımın hepsi genelde pc basında gecer . Msn . Muzik . En onemlisi Knight.
Yeniserver : Knight Online Diyince Aklınıza Gelen İlk Şey ?
FashionColor : Benım ıcın tutku . Pc ' de Knight Harici baska bı oyun yok. Sadece onu oynuyorum desem yalan olmaz.
Yeniserver : Nasıl başladınız Bu oyuna ?
FashionColor : Arkadaslarım oynuyordu bende oyle hosuma gitti Ares vardı o zamanlar 1 - 2 server. Orda basladım Olimpia derken Manes' e geldim ve burda oynuyorm 2 seneyi Askın bi süredir .
Yeniserver : Charı Kaç Kişi Oynuyorsunuz ?
FashionColor : Tek oynarım ama bazen arkadaslarım Pk atmak icin girer.
Yeniserver : Charını Nasıl Dizdin ? YTL iLemi El hakkı iLemi ?
FashionColor : Premıumlar dısında ytl vermedim . Oldugum clanların avantajları vardı herkes gibi bende yararlandım desem dogru olur.
Yeniserver : Charın Durumunu ÖğrenebiLirmiyiz np ve item ?
FashionColor : +2 Dual Pe. +2 Dual Roc. +8 Exp raptor . +8 Shell Set . +2 Light Belt of Life . +7 Ss . +7 Lugias . +2 Dual Be. +1 Dual Agate.
870 k Np .
Yeniserver : Hiç illegal yönteme başvurdunuz mu ?
FashionColor : Oyun Buglarından yararlanmadım diyemem .
Yeniserver : Böyle Bi Serverda Böyle İtemlere sahipsiniz Nasıl bir Duygu ?
FashionColor : Hersey zamanında guzeldi. Eskiden +2 Uniq itemler cok is yapardı En iyisiyle basa bas vs atardık .
Simdi ise +2 Pe desen adam cöp der güler bu hali aldı artık Ko .
Yeniserver : Eğerki Geçme Hakkın oLsaydı (Karakter İsmi) ile Hangi servera geçmek istedin ?
FashionColor : Ares ' de oynamayı cok isterdim . Fakat orda devran almıs basını gidiyor .
Yeniserver : Sizce en iyi ırk hangisi ? Neden ?
FashionColor : 3 Nts bastım . Orc > Human > Orc > Human .
Human daha iyi diyebilirim su acıdan en azından küfür olayı yok . Hic yok mu var tabi ama Karus' a göre ender.
Yeniserver : Karşında Kimleri Rakip Görüyorsun ?
FashionColor : Benım oynadıgım zamanda karsılıklı Kesiştigim 1 2 char vardı onlarda kendilerini biliyor.
Yeniserver : Çarı Düzmekte Ne gibi Zorluklarla karşılaştın ? Bazen Oyunu Bırakmak Düşüncesi Geçtimi İçinden ?
FashionColor : Zorluk cekmedim cunku Bulundugum clanlar buyuk clanlardı.
Getirileri vardı Ki gunde 14 gb kazandıgımız oluyordu oyle soylesem yeridir.
Bifrostlar . Ft' ler . E malum Csw
Yeniserver : KO hayatında Kimseyi kendine örnek aLdın mı ?
FashionColor : Hayır . Sanal bı oyun ıcın kımseyı ornek almam.
Yeniserver: (Server) hakkına düşüncelerini bizimle paylaşırmısın
FashionColor : Serverlara baktıgım manes suan temiz en temiz diyebilirim .
Carnac 2 ayda +9 Hb gördü Manes 2 yılda gormus pek sorun degil.
Ama sunuda soylemeden edemeyecegım . Manes kadar entrikaların oldugu bir server da gormedim .
Yalanlar dolanlar uc kagıtlar Manes ' de gordum . Gördük desem daha iyi olacakta
Yeniserver : Bu İlk Çarınız mı ?
FashionColor : İlk ve Son .
Yeniserver : Oyun İçinde Cok sıkı arkadaslıklar kurdunuz mu ? Reale tasıdınız mı ?
FashionColor : Tabi ki Kurdum . Cok kisiyle gorustum Oyundan tanıstıgım . Oyunun babalarıyla gorustum desem yeridir xD
Yeniserver: Çarı Satmayı Düşünüyormusunuz ?
FashionColor : Satıldı
Sanslıyım Knight ' ı En iyilerle En iyi zamanda En iyi yerde oynadıgım icin .
Yeniserver : Bu Değerli Vaktinizi Bize Ağırdığınız İçin Sana YeniServerForum Olarak Teşekkür Ederiz..BaşarıLarın Devamını diLeriz..Allah hackten korusun..
TeşekkürLer FashionColor

YeniServer.Com'dan Alıntıdır.
En İyilerindende Kastı Benim(Biziz yeniserver.com)
FashionColor : Adım isqi . 21 yasındayım . Calısmıyorum . okumuyorum .
Bos zamanlarımın hepsi genelde pc basında gecer . Msn . Muzik . En onemlisi Knight.
Yeniserver : Knight Online Diyince Aklınıza Gelen İlk Şey ?
FashionColor : Benım ıcın tutku . Pc ' de Knight Harici baska bı oyun yok. Sadece onu oynuyorum desem yalan olmaz.
Yeniserver : Nasıl başladınız Bu oyuna ?
FashionColor : Arkadaslarım oynuyordu bende oyle hosuma gitti Ares vardı o zamanlar 1 - 2 server. Orda basladım Olimpia derken Manes' e geldim ve burda oynuyorm 2 seneyi Askın bi süredir .
Yeniserver : Charı Kaç Kişi Oynuyorsunuz ?
FashionColor : Tek oynarım ama bazen arkadaslarım Pk atmak icin girer.
Yeniserver : Charını Nasıl Dizdin ? YTL iLemi El hakkı iLemi ?
FashionColor : Premıumlar dısında ytl vermedim . Oldugum clanların avantajları vardı herkes gibi bende yararlandım desem dogru olur.
Yeniserver : Charın Durumunu ÖğrenebiLirmiyiz np ve item ?
FashionColor : +2 Dual Pe. +2 Dual Roc. +8 Exp raptor . +8 Shell Set . +2 Light Belt of Life . +7 Ss . +7 Lugias . +2 Dual Be. +1 Dual Agate.
870 k Np .
Yeniserver : Hiç illegal yönteme başvurdunuz mu ?
FashionColor : Oyun Buglarından yararlanmadım diyemem .
Yeniserver : Böyle Bi Serverda Böyle İtemlere sahipsiniz Nasıl bir Duygu ?
FashionColor : Hersey zamanında guzeldi. Eskiden +2 Uniq itemler cok is yapardı En iyisiyle basa bas vs atardık .
Simdi ise +2 Pe desen adam cöp der güler bu hali aldı artık Ko .
Yeniserver : Eğerki Geçme Hakkın oLsaydı (Karakter İsmi) ile Hangi servera geçmek istedin ?
FashionColor : Ares ' de oynamayı cok isterdim . Fakat orda devran almıs basını gidiyor .
Yeniserver : Sizce en iyi ırk hangisi ? Neden ?
FashionColor : 3 Nts bastım . Orc > Human > Orc > Human .
Human daha iyi diyebilirim su acıdan en azından küfür olayı yok . Hic yok mu var tabi ama Karus' a göre ender.
Yeniserver : Karşında Kimleri Rakip Görüyorsun ?
FashionColor : Benım oynadıgım zamanda karsılıklı Kesiştigim 1 2 char vardı onlarda kendilerini biliyor.
Yeniserver : Çarı Düzmekte Ne gibi Zorluklarla karşılaştın ? Bazen Oyunu Bırakmak Düşüncesi Geçtimi İçinden ?
FashionColor : Zorluk cekmedim cunku Bulundugum clanlar buyuk clanlardı.
Getirileri vardı Ki gunde 14 gb kazandıgımız oluyordu oyle soylesem yeridir.
Bifrostlar . Ft' ler . E malum Csw
Yeniserver : KO hayatında Kimseyi kendine örnek aLdın mı ?
FashionColor : Hayır . Sanal bı oyun ıcın kımseyı ornek almam.
Yeniserver: (Server) hakkına düşüncelerini bizimle paylaşırmısın
FashionColor : Serverlara baktıgım manes suan temiz en temiz diyebilirim .
Carnac 2 ayda +9 Hb gördü Manes 2 yılda gormus pek sorun degil.
Ama sunuda soylemeden edemeyecegım . Manes kadar entrikaların oldugu bir server da gormedim .
Yalanlar dolanlar uc kagıtlar Manes ' de gordum . Gördük desem daha iyi olacakta
Yeniserver : Bu İlk Çarınız mı ?
FashionColor : İlk ve Son .
Yeniserver : Oyun İçinde Cok sıkı arkadaslıklar kurdunuz mu ? Reale tasıdınız mı ?
FashionColor : Tabi ki Kurdum . Cok kisiyle gorustum Oyundan tanıstıgım . Oyunun babalarıyla gorustum desem yeridir xD
Yeniserver: Çarı Satmayı Düşünüyormusunuz ?
FashionColor : Satıldı
Sanslıyım Knight ' ı En iyilerle En iyi zamanda En iyi yerde oynadıgım icin .
Yeniserver : Bu Değerli Vaktinizi Bize Ağırdığınız İçin Sana YeniServerForum Olarak Teşekkür Ederiz..BaşarıLarın Devamını diLeriz..Allah hackten korusun..
TeşekkürLer FashionColor

YeniServer.Com'dan Alıntıdır.
Son düzenleme: