Facebook’tan tanıştığı 12 kızı hamile bıraktı.

Konu Yazar

IPORT4K4LI

Member
Haz
762
6
İngiltere’de yaşayan Dominic Baronet isimli genç, Facebook’tan tanıştığı 12 kızı hamile bıraktı.

9210488.jpg

Facebook’ta kur yaptığı kızlarla ilişkiye giren Baronet’in kız arkadaşlarından beşi onun çocuğunu büyütüyor, beşi kürtaj olacak, ikisi ise hamile. Baronet’ten kuşkulanarak araştırma yapan Kerry Martin isimli kız, sevgilisinin aynı gün Stacy Jones isimli bir kızla birlikte olduğunu öğrendi. İki genç kız şimdi “Sperminator” adını taktıkları Baronet’e Facebook yasağı konması için mücadele ediyor. Kerry Martin, “Baronet Facebook’u sosyal iletişim yeri olarak değil aldatma ajansı gibi görüyor. Facebook hesabı silinmeli ve bir daha da üye kabul edilmemesi önlenmeli” dedi.

Cevap: Facebook’tan tanıştığı 12 kızı hamile bıraktı.

Valla Doğruysa Helal Olsun :D

Hemen Helal Olsun Diyorsunuz , Fakat Siz Bu Durumda olsaydiniz ne olurdu acaba? Yani Kizlarin yerinde olsaydiniz? Bi konuya cevap vermeden önce ilk biraz düşünün.

Katılıyorm Ama Kızlar Da GeriZekalıya Benzemiyor (:

Vay Be Ama Acınası Bir Durum

Yazık gerçekten facebook'u pek sevmem ama katılmadanda olmuyor bence seviyeli kişilerle muhattab olunmalı tanımadığın adamı eklersen böyle eline verir cocugu

miaouss a katılıyorum beyler sizinde elinize çoocuk werseler naparsınız hem utanç duyarsınız hemde çevrenin size olan saygısını kaybedersiniz o helal olsun diyenlerin ko cuce iyeliginin kapatılmasını istiorum

Helal olsun diyenler'in kardeşi varmıdır bilmiyorum ama saçma bir yorum yaptıkları kesin.

FaceBook'da Ekledim Arkadaşı (:

Sen gider sanal alemde gördüğün 2 gün tanıdıgın kişiye durursan olacağı bu hö

ilginc Bir Durum Biraz komik Biraz Trajedi.Tam Drama Tadında.

Seri Katil Yetmiodu Şimdide Seri S*k*c* :D

Helal olsun diyenler'in kardeşi varmıdır bilmiyorum ama saçma bir yorum yaptıkları kesin.

Sen sanırım haberi iyi okuyamamışsın dostum Facebookta manita arıyan kızdan ne hayır beklenir ? çıktığı gün sex yapan kızdan ne hayır beklersin ben olsam bende eline veririm çocuğu onlarda müslümanlık diye birşey yok çok normal böyle olaylar onlar için zaten hiç biride bakire değildir ortada zorla yapılmış birşey yok bunu yapan “Sperminator” Adlı arkadaşa helal olsun

vay be neler varmış bu dünyada herif de kızlar da az değilmiş hani..

Geri
Üst Alt