K kroteam New Member Kalemi Kırıldı! May 180 0 22 Haz 2008 #41 Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] dread shield lere felan + basamıorum gem itemlerine yani +7 den +8 e % 100 yaptim upgrade editörle iron bow felan gecio gem itemleri gecmio nasil yapıcam
Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] dread shield lere felan + basamıorum gem itemlerine yani +7 den +8 e % 100 yaptim upgrade editörle iron bow felan gecio gem itemleri gecmio nasil yapıcam
O o1Rozn Banlanmış Kalemi Kırıldı! May 170 5 22 Haz 2008 #42 Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] DROP EDITLEMEK Lazım
F Konu Yazar Frank_CasTle Ondrea Games Haz 469 12 22 Haz 2008 #43 Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] Kardes upgrade ben zor dedım ustte Upgrade oran editor var onla düzelt
Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] Kardes upgrade ben zor dedım ustte Upgrade oran editor var onla düzelt
O o1Rozn Banlanmış Kalemi Kırıldı! May 170 5 22 Haz 2008 #44 Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] yiyen benimle iletişime geçsene [email protected]
K kroteam New Member Kalemi Kırıldı! May 180 0 22 Haz 2008 #45 Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] Frank_CasTle' Alıntı: Kardes upgrade ben zor dedım ustte Upgrade oran editor var onla düzelt Genişletmek için tıkla ... şunu sordum gem itemlerine + basilmio noob sanip ilk elemental ile bas deme XD +1 den +2 ye bile basmıo başka bi kaıtla mı bascaz gem itemlerini
Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] Frank_CasTle' Alıntı: Kardes upgrade ben zor dedım ustte Upgrade oran editor var onla düzelt Genişletmek için tıkla ... şunu sordum gem itemlerine + basilmio noob sanip ilk elemental ile bas deme XD +1 den +2 ye bile basmıo başka bi kaıtla mı bascaz gem itemlerini
F Konu Yazar Frank_CasTle Ondrea Games Haz 469 12 22 Haz 2008 #46 Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] Nasıl gecmez e herkes de nasıl oluyor :S
K kroteam New Member Kalemi Kırıldı! May 180 0 22 Haz 2008 #47 Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] Frank_CasTle' Alıntı: Nasıl gecmez e herkes de nasıl oluyor :S Genişletmek için tıkla ... 77killerin verdii upgrade editörle upgrade yüzdelerini ayarladim ayari yapmadan öncede hiç denememiştim upgrade gem itemleri ne upgrade olmuo ya upgrade editör de var yada db de
Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] Frank_CasTle' Alıntı: Nasıl gecmez e herkes de nasıl oluyor :S Genişletmek için tıkla ... 77killerin verdii upgrade editörle upgrade yüzdelerini ayarladim ayari yapmadan öncede hiç denememiştim upgrade gem itemleri ne upgrade olmuo ya upgrade editör de var yada db de
B ByDarkness Security Expert Haz 133 1 22 Haz 2008 #48 Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] Birşey sorucam charlar arası eşitlik varmı
F Konu Yazar Frank_CasTle Ondrea Games Haz 469 12 22 Haz 2008 #49 Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] Db de sorun yok ama :S itemler ekli deil dicem ama ekli hepsı +10 a kadar gecmesi lazım
Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] Db de sorun yok ama :S itemler ekli deil dicem ama ekli hepsı +10 a kadar gecmesi lazım
Necro Well-Known Member May 2,915 81 22 Haz 2008 #50 Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] Cz Deki Droplar Dısında qüzel Olmus tşker
A aidata Banlanmış Kalemi Kırıldı! Haz 108 3 22 Haz 2008 #51 Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] çok mnyak saolllllll
Da SpOnGe Haters gonna hate. Haz 338 0 22 Haz 2008 #52 Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] Drop'lar direk 3ü birden mi çıkıyor yoksa % oranına göremi ?
Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] Drop'lar direk 3ü birden mi çıkıyor yoksa % oranına göremi ?
F Konu Yazar Frank_CasTle Ondrea Games Haz 469 12 22 Haz 2008 #53 Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] % lerle kenıdnız ooynayablirsınız düşme oranların aynı deıl.
Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] % lerle kenıdnız ooynayablirsınız düşme oranların aynı deıl.
Da SpOnGe Haters gonna hate. Haz 338 0 22 Haz 2008 #54 Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] 1 soru daha yöneltiyim grade ve symbol yenileme QA kodları
Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] 1 soru daha yöneltiyim grade ve symbol yenileme QA kodları
F Konu Yazar Frank_CasTle Ondrea Games Haz 469 12 22 Haz 2008 #55 Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] exec imbacodermyst exec RANK_KNIGHTS exec otonpsimgesi bunlar bilindik zaten
Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] exec imbacodermyst exec RANK_KNIGHTS exec otonpsimgesi bunlar bilindik zaten
Da SpOnGe Haters gonna hate. Haz 338 0 22 Haz 2008 #56 Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] 1 Sorudaha arka arkaya post oldu ama 100lük np sembolleri eklimi? + sh ve duper lerin listesini almak için QA ya herhangi 1 kod giriyormuyuz ?
Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] 1 Sorudaha arka arkaya post oldu ama 100lük np sembolleri eklimi? + sh ve duper lerin listesini almak için QA ya herhangi 1 kod giriyormuyuz ?
F Konu Yazar Frank_CasTle Ondrea Games Haz 469 12 22 Haz 2008 #57 Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] 100lük dilde 30 luk war düpe itemler siliniyor düperlerin ısımlerını ve silinen ıtemlerı deltaproject tablesınden gorebilirsin. sh ciler direk banlanıyor.
Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] 100lük dilde 30 luk war düpe itemler siliniyor düperlerin ısımlerını ve silinen ıtemlerı deltaproject tablesınden gorebilirsin. sh ciler direk banlanıyor.
L leadertit Guest 22 Haz 2008 #59 Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] ya arkadaş msj atıyorum cevap atmıorsun ai server acılmıo üstelik yeni indirdim herşeyii :S
Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] ya arkadaş msj atıyorum cevap atmıorsun ai server acılmıo üstelik yeni indirdim herşeyii :S
M Meto ® New Member Kalemi Kırıldı! Haz 329 4 22 Haz 2008 #60 Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] elimde %100 usko npc leri var isterseniz herhangibi serverde ortak olarak verebilirim [email protected]
Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db] elimde %100 usko npc leri var isterseniz herhangibi serverde ortak olarak verebilirim [email protected]