EVT. Kodlamasında Yardıma İhtiyacı Olanlar|EVT.(Quest) Istekleriniz Buraya..|

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DeTaFiLL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

DeTaFiLL

<marquee><b><font color="#0066FF">PhotoShop Expert
Haz
378
6
Ara verilmiştir.

Son düzenleme:
Cevap: EVT. Kodlamasında Yardıma İhtiyacı Olanlar|EVT.(Quest) Istekleriniz Buraya..|

benim serverimde stone of bishop duke fln var onlardan 10 tane verince 1 tane rom roc rol gibi vermesini istiyorum görevin emc/lüferde olmasini istiyorum tşkrler =)

Cevap: EVT. Kodlamasında Yardıma İhtiyacı Olanlar|EVT.(Quest) Istekleriniz Buraya..|

item kodlarını buradan postlarmısın ?

Quest Türü : Exp
LwL Aralığı : 75-83
Quest Hakkında Beilgi : Eslantta Olacak Exp Görewi :

1-50 Tane Stone of Crimson Wing Kodu : 998003000 Getirene 750m Exp!!

2-120 Tane Stone of Paramun Kodu : 998007000 Getirene 800m Exp!!

3-150 Tane Stone of Troll Shaman Kodu : 998009000 Getirene 500m Exp + 1 Tane Mavi Kutu!!

4- 250 Tane Stone of Brahman Kodu : 998002000 Getirene 750m Exp + 1 Yeşil Kutu ve 1 Mavi Kutu

5- 120 Tane Lotto Kodu : 379095000 Getirene 500m Exp

6- 120 Tane Unique İtem Lotto Ticket Kodu : 379158000 Getirene 1 Milyar Exp!!!

Bunların Hepsi Tek Nir NPC'de Olursa Daha İyi Olur!!

Deta Benim İstediğim EVT mi Sadece Npc'mi Bilmiyorum.
Ne Yapmak İstediğimi Söyliyim.
EMC & Lüfere Charon Ve Magic Anvil Eklemek İstiyorum. Kodlarını Aradım ama bulamadım.
Editör De YOk :)
Bi yardımcı olursan çok makbule geçer.
Bilen Varsa Özele Atsın Ltfen

senin dediğin npcpos la alakalı sanırım kopyala magic anvil satırını x Y göre ayarla lufer emc fln olur sanırım

Quest Türü : NP
Level Check:Evet 70-80 aralığı
Quest Hakkında Bilgi : EMC ve Lufersonda olacak şekilde
( 5 tane El Morad Sembol ) getiren Karus playera 100 np verilecek şekilde.
( 5 tane Karus sembol ) getiren El Morad playera 100 np verilecek şekilde.
Quest surekli yapılacak şekilde olursa sevinirim.Kolay gelsin şimdiden Teşekkur ederim.

senin dediğin npcpos la alakalı sanırım kopyala magic anvil satırını x Y göre ayarla lufer emc fln olur sanırım

ha ? magic anvil ne k_npc nede k_npcpos la alakalı ;)

Quest Türü: İtem
Level Check:1 83
Ve Quest Hakkında Maradona bi npc oLcak

Warrior Rebirth Chitin
Rogue Rebirth Chitin
Mage Rebirth Chitin
Priest Rebirth Chitin
Yazcak..
Bunlardan Birine Tıklayınca
Warrior Rebirth Chitin +8
Wariror Rebirth Chitin +9
oLcak
+8 E tıkladık Mesela Oradada
Wariror Rebirth Chitin Pauldorn
Warrior Rebirth Chitin Pads
Warrior Rebirth Chitin Helmet
Warrior REbirth Chitin Gauntlet
Wariror Rebrthi Chitin Boots
oLcak
Mesela Wariror Chitin Armor Helmet +8 Götürdük ve Rebirth Kağıdı Götürdük
Tıkladık O Bize Warrior Rebirth Chitin Helmet +8 Vericek :D Sen Rob item Yani Verilen item yerlerini Boş Bırak bn doldurum onlara Rebirth Chitinlerimi Sen Sadece item Kontrol filan bilmiyorum bide o karşık sayılar filan hiç anllamıom :D Bunu Yapabilirsen bna çok makbule geçersin kanka quest_menuu ve quest_talkada yazarsan butun dualarımı alırsın :)

acıklamalar için teşekkürler

adsaddadada

Teşekkür ederim.

Quest item npcsi ekledim servera çalışmıyor evt. de sorun var heralde ayrıyetten 70 quest de de aynı sorun var npc gözüküyor ama üzerlerine tıklandığında açılmıyor.

bu iki quest uygun evt. ayarlarsan sevinirim

bendede np alınan npc açılmıo tabi birtek o deil bazılarıda açılmıo birde 70 questi için evt ve tblsini verebilirsen çok sevinirim + rep te veririm şimdiden teşekkürler.

[email protected]

Sen En iyisi Mapı'nı Değiştir Sorun Orda..Sağlam Maplar Forumda Mevcut..

Paylaşım İÇin Teşekkürler.FATİH:-:

Ya bende Cz den Krowaz a evt istiyorum bi türlü yapamadım sağ tıklıyorum acılmıo teleport
eger yardımcı olcak varsa memnun olurum krowaz 62 cz 201
bytype 28 trap 1
Npcler
30006
30007
yardım..

Quest Türü:Item
Level Check:Evet (60-83)
Quest hakkinda bilgi;
10K NPS Verene 128420811
20K NPS Verene 320310126

Gibi..
Deneme yanilma yaparak 1 seyler yapabildim. en azindan baslangic itemlarini verecek npcde degisiklikler yaptim.
Ama grup yapip mesela npc tikladiginda Krowaz item'lari diyip icine acmayi ve yukar da belirttigim gibi;
10K NPS Verene 128420811 bu muhabbeti yapamadim.

Ilginiz icin tesekkurler.

ben bi quest yazdım fakat çalışmıyor msn nini ekledim yardımcı olursan sevinirm çok acil !!

[email protected] ekledim bunu

saol ama detaylı bi anlatım olsa güzel olacak :D

Geri
Üst Alt