Ev Pc'sine Server Kurmayı bilen varsa girsin baksın

Konu Yazar

darknesss134

Member
Haz
400
2
Modem Zyxel Yazılımı:PW600-t3. Swyi kurduğumda bir türlü dışarıdan start göremedim şuan diğer yaptıklarımıda hatırlamıyorum ama sanırım onları bir şekilde halledebilirim. CPU 4çekirdek 2,8ghz RAM 4GB sanırım idare eder şimdilik üzerine kuracağım işletim sistemi kaldıracağı user sayısı için farkedermi bilmiyorum.

Yine bir yıl kadar önce aşa yukarı 15 kişi ekledi denedi olmadı. Bulunduğum yere süperonline 100mb fiber internet geldi eğer evden server kurmayı başarabilirsem bağlatmayı düşünüyorum kendi pc'm olacağı için uzun süreli bir server kuracağım. Fakat bir türlü kuramadım.

Eğer ben bu işi yaparım diyen arkadaş varsa bi teamviewer açayım herşeyini halletsin güzel bi db bulalım kuralım 1-2 sene götürelim işi aylık 1.ye ödül item yada şimdi moda TL fln verelim gmlik isterse gm olsun çalıştığım için gündüzleri ilgilenemicem zaten yani bedava vps hizmeti olayım. IT adına bişeyler öğrensem tanıdık çocuklar için hak yenmeyecek bir sw olması yeterli benim için. Eğer ilgilenen arkadaş olursa haftasonu halledebiliriz bu işi hafta içi dediğim gibi çalışıyorum [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.

Cevap: Ev Pc'sine Server Kurmayı bilen varsa girsin baksın

Bence evden pvp kurma.Biliyorsun ki internet gidip gelebiliyor uraş babam uraş sen pvp açtıkça yarım saatte bi net gidicek veri aktarımından dolayı.Oyunda lag olmaması için internet download ve upload hızının iyi olması lazım ki bu da 50-60 kişi ile max oynanabilir.Ama illa ki kurucam diyorsan ayarları doğru yapmamışsındır.En ufak detaya kadar eksizsiz yapman gerekiyor.inileri doğru yapman gerekiyor. no-ip den ip alman da gerekiyor.ben kendi kıytırık internetimle oto patchli server kurmuştur malum amele ttnet ile ama 20 kişi girdi felaket lag oldu küfr yedigimle kaldım :D

Cevap: Ev Pc'sine Server Kurmayı bilen varsa girsin baksın

şuan zaten deneme amaçlı istiyorum eğer iyi olursa internet bağlantısı sorunum olmayacak

Geri
Üst Alt