Eticat Network Açılsaydı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dogukan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gelir miydiniz? Gelmez miydiniz?

• Gelirdim

Kullanılan: 110 74.8%
  • Gelmezdim

Kullanılan: 37 25.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
Konu Yazar

Dogukan

Member
May
430
5
Eticat Network açılsaydı gelirdim veya gelmezdim diyenler anketi oylasın. Güzel şeyler olabilir.

Cevap: Eticat Network Açılsaydı?

**** serverı kurcam diye milleti kandırdı boşuna 500 mblık client indirtin sabırla bekledık ama sen acmadın üstelik formunuda kapttın 2 cisi homeko actın millet oynadı okadar emk verdi kapattın homeko 2 kere acıldı benım bildiğim aynı şeyler oldu gecen ay da acılacaktı tekrar hala milleti bekletiyosun

yhaws kardeş sen açamıyorsun bari server dosyalarını paylaşsan ne zararı var ???
bence onlar bile yoq elinde ondan açamıyorsun :D

kzlejder:
Homeko? Ey ben öyle bir sunucumu açmışım güzelim?

kzlejder:
Homeko? Ey ben öyle bir sunucumu açmışım güzelim?

Son düzenleme:

doğukan inanki uça uça gelirdim :D

o kadar diyem :)

Gelirdim , Fakat Artik Bence Kimse Senin Serverina Güvenipte Gelmez ''7 Aralik Acilior'' , ''20Aralik Kesin Aciliyor'' ''Çikmaz Ayin Son Cumasi Acilir'' Dileklerimle..

gelirdim ama gene bu her yerde bağiş yap dalgasi varsa gelmem xD

Herkez Yorum Yapıyor Olmayınca Olmuyor İşte Adam Bu Kadar Ümit Verip Niye Kaçsın Şimdi Dogukanı Yerin Dibine Sokmayı Biliyorsunuz Ya O Server Açılsaydıda Kral Yapıcaktınız Büyüksün Dogukan Dicektiniz.:) Biraz Saygılı Olun.

Herkez Yorum Yapıyor Olmayınca Olmuyor İşte Adam Bu Kadar Ümit Verip Niye Kaçsın Şimdi Dogukanı Yerin Dibine Sokmayı Biliyorsunuz Ya O Server Açılsaydıda Kral Yapıcaktınız Büyüksün Dogukan Dicektiniz.:) Biraz Saygılı Olun.

ama şu var Donate Alıp Server açılmassa durum farklı olur ... Zaten Türkiyenin %75i Kotalı kullanıcılar indirdikleri 500 mb'lık ( bunu tam bilmiyorum ) bir clientte kotalarının 1/8'ini kullanmış oluyorlar ...

Eğer Donate almadık 0$ 0 TL 0 € aldık böyle bi şey yok diyolarsa durum değişir ... ama ben heralde göremedim öyle bi şeyi ...

ama şu var Donate Alıp Server açılmassa durum farklı olur ... Zaten Türkiyenin %75i Kotalı kullanıcılar indirdikleri 500 mb'lık ( bunu tam bilmiyorum ) bir clientte kotalarının 1/8'ini kullanmış oluyorlar ...

Eğer Donate almadık 0$ 0 TL 0 € aldık böyle bi şey yok diyolarsa durum değişir ... ama ben heralde göremedim öyle bi şeyi ...

Gerekli Açıklama Yapılmıştı. Doğukan'a Hiç Para Gönderilmemesi Ve Çinlilerin Yaptıkları Yüzünden Açılmadı Server.

1505 Fire Drake Gelirse Anca Oynarım :D Başka Türlü Ko Sarmıyor bea (:

Geri
Üst Alt