[ESEN Client] [1299 Sorunsuz Full Client & Tek Link] [2021 Model ;) ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Skyress
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ESEN Client'ten hiçbir zaman şaşmadım. Gerçekten çok kullanışlı ve virüs bakımından tertemiz bir client. Eline , emeğine sağlık kardeşim. Client'te tek problem olabilir dediğim şey ; oyunu diyelim alta alıp farklı bir pencereye geçtim. Char ilerlerken pencere arası geçiş yapınca duruyor. Bunu düzeltme şansın var mı acaba bir güncelleme ile ?

@Skyress;
Dostum o clientle alakasız bir durum , o soacs ın hile engelleme yönetimi , hani bilirsin zamanında win7 ile bug yapardık bir anda ileri fırlardı char,Bu durum işte bunu engellemek için clientle alakalı değil merak etme herkeste aynı.

Beyler kimse kusura bakmasın ama bizler birisi %100de doğru birşey yapsa ona illaki bir kulp takarız ki sorunu hiçbir zaman kendimizde görmediğimizden kaynaklıdır bu ilk bir şunu belirteyim haftalardır client arıyorum ve en son bunda karar kıldım ve kullanmaya başladım herhangi bir sıkıntı yoktu milletin dediği gibi virüs vs dendiği gibi aksine olsada çok benim için sorun değildi ama çoğu clientte launcheri virüs diye algılayıp knight online exeyi virüs diye algılayıp silmesine rağmen bu clientte silmedi şaşırdım açıkcası tek bir sıkıntı vardı oyuna yavaş giriyordu bende sildim başka bir client indirdim belki daha iyidir diye bu seferde hem esenden daha yavaş giriyor hem ışınlanmalar geç oluyor bazı skiller görünmüyor exeyi virüs diye siliyor ki dediği gibi arkadaşın sanırım girdiğim serverda attığı pachden ötürü siliyordu buna kanaat getirdim neyse en son şimdi tekrar esen clienti indireceğim dahada client arayışına girmem heralde ve şunada kanaat getirdim benim pc kötü sanırım o yüzden oyuna yavaş giriyor intel pentium dual cpu 2 gb ram 512 mb ekran kartı 250 gb harddisk sanırım pcyi yenilemenin zamanı geldi ama son olarak birşey sormak istiyorum konuyu ilk açtığın tarih 26 Kasım 2021 ve şuan tarih 25 Şubat 2021 bir hayli zaman geçmiş aradan uskoya bir ton pach gelmesini geçtim pvpyede çok şey geldi skiller değişti itemler değişti pelerin bile değişti mapler değişti o zamanlar pach bile atmazdık doğru düzgün şimdi bir sürü pach atıyoruz pvp servera bile hepsinden önemlisi o zaman windows xple oyuna giriyorduk şuan şahsen ben windows 10 ile oyuna giriyorum usko olsun pvp olsun clientin tamam en iyisi olduğunu düşünüyorsun ama bu bir eksiklik değilmi şuanki pvp serverlara göre güncelleyip clienti tekrar upload etsen aynı konu üzerinden daha iyi olmaz mı sence ? Bunu uygularsın veya uygulamazsın sana kalmış ve bu yazdıklarımı sakın olada eleştiri olarak algılama eleştiri yapmıyorum şuanki haliyle bile şahsen ben bu clientten memnun kaldım ki bir cliente kolay kolay bu kadar çok cevap yazmam teşekkürler eline emeğine sağlık iyi akşamlar konu ve link güncel.

Son düzenleme:
hocam harbi helal olsun ellerine sağlık senelerdir bu clienti kullanıyorm ve başarılı bi client dediğin gibi çok alıntı yaptılar ve adını yazmadılar neyse önemli değil tekrardan ellerine sağlık gene dowland client :D

Ses Gelmiyor sadece skil dolma sesı gelıyor Obur sesler hiçbiri yok Bi ilgilenirmisin Sebebi nedir acaba Nasıl düzelte biliriz...

Son düzenleme:
Login Server Connection failed! Please retry connecting!
süreli bu hatayı alıyom düzeltemiyorum yardımcı olur musunuz
win 10 kullanıyorum

Senede bir can sıkıntısında pk atmak için client indirceğim zaman google a esen client yazıyorum bu yıllardır böyle yanlışım olmasın ama 4-5 senedir tek senin clientle oynuyorum ellerine sağlık kardeşim

Geri
Üst Alt