[ESEN Client] [1299 Sorunsuz Full Client & Tek Link] [2021 Model ;) ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Skyress
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [ESEN Client] [1299 Sorunsuz Full Client & Tek Link] [2021 Model ;) ]

teşekkürler güzel client

İndiriyorum teşekkürler, umarım virüssüzdür. :v:

Client Mükemmel Ellerine Sağlık Tek Sorunum Bu Chat Yerinin Ve damage Yerinin Küçülmemesi Nasıl Küçültücem Yardımcı Olursanız Sevinirim Ekranın Yarısını Almış Vaziyette Büyük Yani :) Rahatsız Edici ..

Kardesim herzaman 1 numarasın emek harcıyosun ve güzel biseyler cıkarıyosun saolasın sen olmasan biz naparız ben bekir :-:

Arkadaşlar clienti herkesin kullanabileceği şekilde ayarladım , damage ve char bar boyutu küçültülemez , mage arkadaşlar sayfa atıyo pkda küçük chat ve damage bar rahatsız edici olurdu. En yakın zamanda rapidshare upload edeceğim ve yorumlar için sağolun özellikle bekir :)

Eline Sağlık Kardeşim Paylaşimin İçin :)

Her zaman İndirDiğim Client Daha iyisini görmedim::::::)

Arkadaşıım bu client eywllah qüzel resimlerden ama snnin resimlerden dğil bi pwp sitesinin clineti buuda bnim buraya msaj yazmamın sebebi şuu hem ordan indirdim heem burdan indirdim daha doğrusu indirirkeen yhanii birisinde knıght online exe. (virüs görüyor) diğerkinde isee yanii snnde bnnde ıdmaan varr onla indiriyorum dosyayı indirmiyoor ağ atası geçiyoor :D :) yoksa güzel client eywllah snnde paylaşmıssın eline sağlık

Launcher acılmıyor ki direk hata veriyor

Ellerine Sağlık Kardeşim İnşallah Güzeldir İndiriyorum

Arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teker teker teşekkür ederim.Clientimiz şuan 18049 kere indirilmiş tabiki bu son güncelleme 3 kere güncellemiştim yani toplam olarak bi 25000'e yaklaşık indirilme var.Şimdi başlıkta görüldüğü gibi 2021 modem yazıyor keşke başlığı değiştirme şansım olaydı.Ama Clientimiz hala en güncel halde teşekkürler :)

Geri
Üst Alt