[ESEN Client] [1299 Sorunsuz Full Client & Tek Link] [2021 Model ;) ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Skyress
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [ESEN Client] [1299 Sorunsuz Full Client & Tek Link] [2021 Model ;) ]

ByLightSre kardeşim o sorun serverlerin patch atmalarıdır.Sadece exe atsalar olmucak sanki.Herkese öneririm clienti en güzel şekilde kullanmak istiyorsanız oynamak istediğinz servere patch attırın ve ardından clientin rarını açarak item klasörünü değiştirin.Yorum içinde teşekkürler.

erhan001 o sorun sende kardeşim,yorum içinde teşekkürler.

Client iyi gibi görünüyor. İndiriyorum , teşekkürler.

Arşivime Eklicem

Kardeşim gayet başarılı olmus client gercekten tam kıvamında skin patchleri falan öyle abartılı abzurt salak şeyler yok en azından gayet orjinal bi client olmus . Ellerin dert görmesin ellerine sağlık.:^^:

Yorumlar için teşekkürler. :)

indiriyorum bakalım

Hersey güsel hoş ellerine sağlık fakat ben bu rebirth patch nasıl kaldırabilirim

Beğenmediğim tek kısım avedonun blade axe görünümü ve woe hell blood gibi itemlerin elixzer görünümü onun dışında clientin çok iyi eline sağlık teşekkürler.

Krdsm allah razı olsun 20-30 kisiyiz daha once client bakımından cok sorun yasıyorduk senin clientin sorunu cozdu

bide arkadaslar virus var deyip clienti lekelemeyelim cekemiyorsak baska konuya gidelim veya siz daha iyisini yapın bizde indirelim....

Teşekkürler memnun kaldım.

Client'de çok sorun yok fakat rebirth konusu biraz abartılmış sanki :/

hala temizmidir acaba :P indiriyorum şuan :)

uzun süre ilgilenememiştim şimdi herkese tek tek cvp vermek istiyorum indirmen yarıda kesilmiş diğer arkadaşta değişik bi yorum yapmıs , indirmesi yarıda kesilen arkadaşlar sorun tamamen sizdedir.

9 minutes dakika sonra eklenen:

1. XinzRaos : O oynadığınız serverlarla alakalıdır , şimdi açıklamak istiyorum sherion , holy animor , smite hammer , woe - le - ge , hell blood - elisyum - garp ve avedon böyle itemler.Uskoda bu itemlere rebirth bastığınız an görünüm değişir.Rebirt basmazsan değişmez yani bu senin girdiğin serverla alakalıdır clientle alakası yok.

2. Rebirth konusunu eleştirmişsiniz. Ben birçok rebirth patch gördüm hiçbiri gerçek rebirth değiş nerdeyse lilako clienttede bir rebirth patch vardır ama o rebirth değildir.İtem bildiğiniz beyaz parlamıyor.Ben cliente en uygun rebirth patchi buldum.Uskoda +9 +10 itemlerde böyle parlar.

3.Boga12 : Size şunu söylemek istiyorum.1299da her zaman virüs vardır cocukluk yapmayın ama çoğu virüs etki etmez bile bu yüzden sorun olmaz.Benim Clientimde virüs varmıdır tabi vardır antivirüslerin görmediği milyon çeşit virüs var + bu virüsler bildiğiniz etkisiz elemen hiçbir zararları yok.

4. Cliente yorum yapan herkese teşekkürler. ( nesquick sana ve clanına ayrıca teşekkür ederim. )

Son düzenleme:

Kardeşim Çok güzele benziyor client ben pathos glove arıyordum içinden hangi dosyaları patche verebilirim Diğer userlerdede olsun?
Fx ve object mi ? Bide Hotfile cok yavas inidiryor ya :) 8 Mb Net var 50 kb ile iniyor. Boş bi Ftp varsa Atabilirmisin ?

Geri
Üst Alt