[ESEN Client] [1299 Sorunsuz Full Client & Tek Link] [2021 Model ;) ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Skyress
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [ESEN Client] [1299 Sorunsuz Full Client & Tek Link] [2021 Model ;) ]

Teşekkür ederim indirip deniyecegim çalışmalarının devamını dilerim..:rock:

Çalışmalarının Devamıni Dilerim Güzel Client :)

arkadaşlar benim bilgisayarım Trojen var diyip Knightonline.exe ve laucheri silip duruyor bu yüzden bu clientti kullanmıcam sizede tavsiye etmiyorm :) 2 anti-v den kontrol ettirdm sizin kararınız görüşürüz

arkadaşlar benim bilgisayarım Trojen var diyip Knightonline.exe ve laucheri silip duruyor bu yüzden bu clientti kullanmıcam sizede tavsiye etmiyorm :) 2 anti-v den kontrol ettirdm sizin kararınız görüşürüz

Kardeşim bunun nedeni patch attırdıgın server ben o cliente exe eklemesemde olurdu nede olsa patch attırdıgın server exeyi değiştirio yoksa sen nasıl gireceksin az aklını çalıştır ve launchere gelirsek burdaki çoğu arkadaş biliyordur bazı antiviürs programları usko dahil tüm launcherleri siler.

10 dakika önce indirdim ve denedim ,, bir sorun göremedim ve birçok clientten güzel .. emeğine sağlık

kardeşim daha şimdi indirdim rardan cıkartırken launcer ile knight onlin exe trojen var diye sildi bu antivirüs şimdi sanamı inanim kendi gözlerimemi karşında cocuk yokki kandırasın kardeşim

kardeşim daha şimdi indirdim rardan cıkartırken launcer ile knight onlin exe trojen var diye sildi bu antivirüs şimdi sanamı inanim kendi gözlerimemi karşında cocuk yokki kandırasın kardeşim
bide o uskoyu indir o antivürüs programı siliomu silmiomu görelim senin kullandığın antivirüs avast veya esed nod32 nin eski sürümlerinden biri olmalı bende hiçbir antivirüs porgramı silmiyor bu işleri öğreninde gelin boş boş yorum atarak clienti lekelemeyin.

Re: [ESEN Client] [1299 Sorunsuz Full Client & Tek Link] [2021 Model ;) ]

Bana cok acil yardım.. Versiyon kontrol ediliyor diye kalıyor bu client.. her serverda denedim.. ne yapmam lazım???

Kardeş Client Güzelde Sheller Krowaz Gözüküyor Ben Bunu İstemiyom.Onca Client Arıyom Normal Shelli Adam Gibi Yok Mecbur Senin Clienti Kullanıcam.Ama Shelleri Normal Shel Olarak Görebilmem İçin Bana patch vb. Şekilde Yardımcı Olursan Çok Sevinirim.

win 7 de kapat hatası alıyorum neden böyle oldu ?

merhabalar clientinizi indrdim hoşumada gitti açıkcası oyundayken iyi güzelde alt tab yaptığımda baya bir kasma söz konusu ve bu baska client te olmuyor sadece sizin clientte pc kötüde değil 2gb ram 1gb ekran kartı çift çekirdek ne yapabiliriz acaba?

win 7 de kapat hatası alıyorum neden böyle oldu ?

şimdi bu hatada 1.olarak bilgisayarında bi sorun olabilir veya virüs vardır bilgisayarında 2.olarak serverde sorun olabilir sen bana hatanın resmini çek upload et bana link at

2 minutes dakika sonra eklenen:

merhabalar clientinizi indrdim hoşumada gitti açıkcası oyundayken iyi güzelde alt tab yaptığımda baya bir kasma söz konusu ve bu baska client te olmuyor sadece sizin clientte pc kötüde değil 2gb ram 1gb ekran kartı çift çekirdek ne yapabiliriz acaba?

şimdi kardeşim bunu bende çok düşündüm bendede oldugu oldu bunun nedeni olarak artık 1299'a usko efekt denen lanet olası bişey geldi ve gerçekten bu patchlerin içinde virüs olmakla beraber çok görsellik kaplıyor yani bilgisayar bu yüzden kasıyor ben böyle düşünüyorum

2 minutes dakika sonra eklenen:

Kardeş Client Güzelde Sheller Krowaz Gözüküyor Ben Bunu İstemiyom.Onca Client Arıyom Normal Shelli Adam Gibi Yok Mecbur Senin Clienti Kullanıcam.Ama Shelleri Normal Shel Olarak Görebilmem İçin Bana patch vb. Şekilde Yardımcı Olursan Çok Sevinirim.

şimdi sana patchde önerebilirim düşlerin sokağı rebirth patch mevcut ben 1kaç gün içinde yeni clientimi çıkarıcam yani istersen o clienti indireilirsin o clientte dragon shell dahil herşey rebirth

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt