Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[ESEN Client] [1299 Sorunsuz Full Client & Tek Link] [2021 Model ;) ]
Cevap: [ESEN Client] [1299 Sorunsuz Full Client & Tek Link] [2021 Model ]
indirmeyin kurmayın kurduğum gibi uskodaki charım soyuldu ama sen mehmet misin yada adın her neyse fakede olabilirsin seni bilişim suçlarına verdikten sonra mahkemeye de vericem önce kim oldugun tam bir ortaya çıksın seni mahvedicem aldığın o itemlerin hesabını vericeksin 1 ay içinde gelecek olan mahkeme kağıdını da imzalarsın seni mahvedicem bunu sakın unutma bittin sen
Bak forum kurallarına göre konuşucam sana burda saçmalıyacaksan defol derim.Nasıl bir aklınız var arkadaşım kim bilir ne yaptın hangi server a patch attırdında soyuldun.Karalamaya çalışıyorsanda mürekkebin yetmez be kardeşim.
laf ebeliği yaparak benimle başa çıkamazsın anlamalıydım client paylaşıyorsun yok beni herkes tanır sıkıntı olmaz gibi söylemlerinden aslında suçunu bastırdığını .. ben herzamanki serverlerimde oynadım client değişeyim dedim ve başkada hiç bir şey indirmedim bilişim suçlarından bilgisayarıma kim girmiş o kullandığın programdan bilgisayarıma kim reset atmış her şey ortaya çıkacak bırak sen burada rezil olmayı seni ailene çevrene arkadaşlarına kadar rezil edicem emin ol mahkemelerde süründürücem yaptığını yanına bırakmıcam sadece bilişim suçlarından gelen ip taraması sonucunu bekle onlar işini bilir evime 10dk mesafede her gün gidip sonucu sorucam bir an önce sana yasal ne yapılıyorsa yaptıracam sen sadece bekle
Alnım açık sırtım pek , ulan Usko mu bu kaç yaşındasın çocuk sen ya brn hayatımda böyle saçmalık görmedim senin uyduruk pvpini ne yapayım ben bi git işine Allah için ya git babana ağla
Alnım açık sırtım pek , ulan Usko mu bu kaç yaşındasın çocuk sen ya brn hayatımda böyle saçmalık görmedim senin uyduruk pvpini ne yapayım ben bi git işine Allah için ya git babana ağla
4 minutes dakika sonra eklenen:
Hele ben pvpyle uskpdaki charın ne alaka onu merak ediyorum kimbilir ne yaptında bilgisayara hack Bulaştırdın ve ben bu işlerden bi gram anlamam uskoylada alakam yoktur azıcık gururun varsa Facebook'tan Ulaş belliki senin amacın clienti karalamak yoksa bu kadar saçmalık olmaz yada geriye bir ihtimal kalıyor oda -16sın
senin clientini karalayarak elime ne geçecek ? demek istediğimi anladın aptala yatıyorsun gibi. Clientin içindeki trojen charımın soyulmasına neden oldu ha çok mu ak pek birisin adım kadar eminimsenin yaptığından ama bilişim suç rapor sonuçları Salı günü çıkıyor ve gerisi mahkemeye kalıyor sen olduğundan adım kadar eminim genede gırtlağına yapışmıyorsam bilişim suç raporunu beklediğim içindir + olarak kişisel mail adresime de girmekten gizliliğimi ihlal ettin bunun için ayrı dava alacaksın . ben sadece salı günü gelecek raporu bekle diyor susuyorum 4 -5 gün var şunun şurasında faceni yaz yorum altına. senin ben suçluyum demeni beklemiyordum zaten öyle bi beklentim yok hala zeytinyağı gibi üste çıkacaksın ben somut işler yaparım bilişimi bekliyorum o kadar panik yok adalet yerini bulacakkk.
Yaşına veriyorum diyecek söz bulamıyorum ben hayatımda böyle şey görmedim ya yok böyle bir saçmalık git Avrupa birliği mahkemesine ver neyin ne oldugu ortada belli sen 1299la uskoyu bir tutan adamsın ben sana ne söyleyebilirim daha eşek yine eşek , imzamda yazıyor face adresim
Yaşına veriyorum diyecek söz bulamıyorum ben hayatımda böyle şey görmedim ya yok böyle bir saçmalık git Avrupa birliği mahkemesine ver neyin ne oldugu ortada belli sen 1299la uskoyu bir tutan adamsın ben sana ne söyleyebilirim daha eşek yine eşek , imzamda yazıyor face adresim
2 minutes dakika sonra eklenen:
Ve şu clientte trojen veya worma dair hiçbirşey yok herkes antivirüs Programında taratsın görsün sonucu o salı günü sonuç çıkınca yüzünü görmek istiyorum utanacaksın kendinden
Gördüğünüz gibi iftira atan arkadaş kayıplara karıştı belliki ne yapıpta charı soydurdugunu anladı yüzü yok yazmaya . şunu bilsinki Esen Client temiz ve virüssüz bir client bunun üzerine adamlıgımı basarım herkese iyi forumlar.