Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[ESEN Client] [1299 Sorunsuz Full Client & Tek Link] [2021 Model ;) ]
Cevap: [ESEN Client] [1299 Sorunsuz Full Client & Tek Link] [2021 Model ]
kardeşim pc yi kaç kere resetledim kac kere oyundan bıkıp sildim bilmiyorum ama her seferinde senin clientini indirdim tekrar muthiş bi client teşekkurler ellerine sağlık indirmeyip yorumlara bakan arkadaşlar ıcınde arkadaşlar sorunsuz virüssüz ve gerçektende piyasanın en iyi clienti korkmadan indirin derim ben
Bazı Serverlarda Patch Attıktan Sonra Moradon CZ vesaire yerler beyaz oluyor gateler kayboluyor genellikle HOMEKO serverlar Bilgin Olsun Kardeş Düzeltirsin İnşallah :v:
Hacı Ya Ben O kdar clıent ındırdım hıc bırınde oyun sesı ve damage seslerı calısmıyor bunda calısıyormu
herkez dıyor napcan sesı dıyor nova atınca ses gelmeyınce huysuz oluyorum alışmışım öyle cevabını bekliyorum ?
Batenta burda yalan yanlış sözler kullanarak clienti lekeleme.Ben clienti temiz halde çıkardım ekledim.Şunu bilki senin bilgisayarına bulaşan virüsler oynadığın serverlardan bulaşıyor.Bunu bende yaşadım.Bir servera patch attırdım güzelce oynadım başka birine attırdığımda ise mouse da donmalar başladı.Şunu bilki virüs bilgisayarına clientten değil oynadığın serverlardan bulaşıyor.
Yorumlar için herkese teşekkür ederim
ESEN Client tam gaz devam!