MYKO ERENOS MYKO OFICCIAL ACILIS 11 KASIM SALI 20:00'DA (Savas Zeki Olanındır.) IPHONE 5 ODULLU

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tittooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
DOSTUM SERVERİN CLİENTİ VARMI PATCH ÇEKMİYOR VE BİZE BU SERVERİN SÜREKLİ AÇIK OLACAGININ GARANTİSİNİ NASIL VERİYORSUNUZ TOPLU GEÇİCEZ BURAYA

patch acıldı gereklı patchler yuklenıyordu Full Client ıcın Esen clıntı onerırız.

LİNK PAYLAŞIRMISINIZ TOPLU İNDİRİCEZ DOSTUM BİZİM ÖTEKİ CLİENTLER PATCH ÇEKMİYOR ESEN CLİENT LİNK PLS

hocam link kırık degıl aşşagıdakı dowloand yuazısından ınıdırın ustekı reklamdır alltakı ındır kısmına tıklayınız.
1299 full clıntlerden gırebılırsınız.

adam ıyı kotu server yapmıs bısıler acmaya caba gosterıyor basarılar bende gırıp sw braz takılm zaten pıyasada myko sw yok saglam dedıgınız adamlar bıle pre ws kc ıtem satısı yapıyor 1 hafta sonra sw zır bu kardesede bı sans vermekte fayda var bence sw gelecegız bı arkdsta yorum yapmıs işte dolandırıcılar dıye valla bılemem dolandırıcımı ne ben kc almam hıc bır sw de almayın arkds her swde kc alıp adminlere para teklıf eden kaşınan sızlersınız almayın enayıler madem kc amk bbabanızn parasını kc yatırıp oyunda pedal kullanarak vıdıo alan ws bu tarz ınsanlar zaten para cebınden bıle cıkmydr babaparası derız bız buna kucük mahallemızde arkadas bu oyun para vermedende oynayabilinyr emın oln cok paranız varsa harcayacak gıdin bı cocugun okul masrafını karsılayın -Herenos ekıbı bız 8 kişi olarak gelecegız serverenıza amac eglenmek

Arkadaş demiş zaten diyeceğimizi...

2 kişi başlıcaz yada tek ben klan varsa gelebilirim.

https://www.facebook.com/Jakops.Yakup

ben nereye user çekicekmişim eğer bu adam böyle bir emek hırsızlıgı yapmasa ben de bu servera girerdim. Ama belli yani düzgün iki satır bile yazmayan bir serverdan ne bekliyorsun ki.

Karedsim hala emek hırsızlıgı dıyorsun anlamıyormusun bunun bır hırsılıgı yok sen ya anlamıyorsun yada bız anlamıyoruz.

Başka bir PVP tanıtım sitesinde IP0=95.173.166.249 burada ise IP0=95.173.169.60 olarak verilmiş.Doğru server bilgisini verirmisiniz.

Geri
Üst Alt