EmirhanCakir & JustForYou v2 DB Full Fix USKO Moradon Chaos Zone, Gemi Savaşları ekli

Cevap: EmirhanCakir & JustForYou v2 DB Full Fix USKO Moradon Chaos Zone, Gemi Savaşla

güzel arkadaşım Teşekürler deniyeceğim

new client diyor o rarın içindeki patch i attığım halde :S:S

Son düzenleme:
Cevap: EmirhanCakir & JustForYou v2 DB Full Fix USKO Moradon Chaos Zone, Gemi Savaşla

Ben Db yi Kurdum Fakat Oyuna Tam Giriyor Atiyor Client :s Bu DB de Sorunlu Galiba...

Beyler Ben İnterneti Komsumdan Aliyorum. Routerlede Kendime Paylastiriyorum Yani Modem Baska Bi Yerde.
Ben Sabit İpli Bir Server Kurmak İstiyorum Bana kurarmisiniz Kendi Db nizle Kendi Server Fileslerinizle Düzgün bi Sabit İp Server ?

Lütfen Ücretsiz Kuran Olursa Bana Özelden Ulassin Yada Msn Bıraksın Lütfen

Şimdiden Teşekkür Ederim

Güzel database tebrik ederim.

kardeş map hatası var yardımcı olurmusun kendi kullandıgın map leri paylaş

ai acılıor ama ebenezer acılırken ai server fail hatası veriyor 3 tane server files dosyaları ve map leri denedim olmuyor bir konu acıorsunu başında durun be kardeşim

Son düzenleme:

hayırlı olsun bro bu maradona map gereklimi acaba ?

yoksa sacmalıyormuyum

db yi yüklüyemiyorum..
hata veriyo restrone ederken
mgbytes (c:/) bilmem baya uzun bişiler dio

Son düzenleme:

güzel arkadaşım Teşekürler deniyeceğim

new client diyor o rarın içindeki patch i attığım halde :S:S

exe ve launcherini 4-5 kere değiştir bide öyle dene düzele bilir..
new client.açtıgın ebenzerin knightonline.exe ile uyuşmamasından kaynaklanır.

Geri
Üst Alt