Emin HomeKO Database [HomeKO v2 Editlenmiş Sorunsuz Bugsuz FULL Paylaşım]

Cevap: Emin HomeKO Database [HomeKO v2 Editlenmiş Sorunsuz Bugsuz FULL Paylaşım]

sokayım böle dbye amınıza koyam yuakrd yazanalr gibi değil stello 8 fln filen diyo amq item zor diyo
+8 cleawr cıkıyo wromden siktirgn gidn

Cevap: Emin HomeKO Database [HomeKO v2 Editlenmiş Sorunsuz Bugsuz FULL Paylaşım]

sokayım böle dbye amınıza koyam yuakrd yazanalr gibi değil stello 8 fln filen diyo amq item zor diyo
+8 cleawr cıkıyo wromden siktirgn gidn

Sen hic oynamadıın sanırım bu db de sallıyosun yada Senın oynadıgın Db de Admini ekleme yapmış Sallıyosun database hakkında.! Adam gibi konuşmayı ögren önce.!

merhaba acaba andream varmı chıtın görevi icn fln fixmı buglar ? :S

hocam şu linki yenilermisin rica ediyorum çok lazım bu db

Moderatör tarafında düzenlendi:

arkadaşım tşk db süper kurdum on numara eksiksiz diyebilirim ufak defek ayar lar harici mükemel saçma sapan konuşanlarada bakmaa güvenle kurtabilirasinizz hattaa kurmayın :D benim sw tek olsun bari :))) çok tşk

birde hiç birşeyini degişmedim :))) emegin var azda olsa ismin geçmesi lazım

kardeş link kırık sen nasıl ındırdın anlamadım ben sımdı

Kardeşim Eline Sağlık Senin Db ni Kullanıyorum Ama Bi Sorum Olcak Quest (Görev) Verdiği İtemleri Değiştirmek İstiyorum Mesela +8 Chitin Verior Ardream Görevi Bunu +7 yada +6 Çevirmek İstiyorum Yardımcı Olurmusun...

2 minutes dakika sonra eklenen:

Bi Sorunumda Ardreamda Adam Kesince Alttan Notice Geçmiyor Yardımcı Olurmusun

Moderatör tarafında düzenlendi:

Link Kırık Şu Linki Yenile Lütfen!!!

Kardeşim öncelikle ellerine emeğine sağlık çok güzel buldum ancak indirmek istiyorum link kırık kaç gündür sağlam linkini arıyorum.. Lütfen yeni taze link koyarmısın

Emin Kardeşim Linki Yenilermisin Sana Zahmet Olucak Ama

güzel bir baylaşım eline emeğine sağlık

beyler [email protected] bana yarıdm edecek biri varsa db kurdum herşeyi kurudm ama sorunlar var exeler uyumsuz varsa yardım edecek ekleisn

evet open2 buglu çalışmıyor arkadaşım diğer dbde denedim çalışıyor ya da map ini de paylaş sana zahmet

Sağda Solda Hergün Onlarca HomeKO Bugsuz Adında Konular Acılmakta Ancak Yaptıgın Databaselerin Kalitesi ve Oyun Yöneticilerinin Onlara Yogun Talep Göstermesi Bu Databasedede Güzel Bir İş Çıkaracagının Hiç Süphesiz Belirtisidir . Teşekkürler .

Herşey iyi güzel ama koyduğu buglar ?
+10 Raptorlar +1 Roflar ? Bu Database ile oyunu acan kişiler 2. gununde kapatıyor
Eğer bişe yapıyosan tam yap

Herşey iyi güzel ama koyduğu buglar ?
+10 Raptorlar +1 Roflar ? Bu Database ile oyunu acan kişiler 2. gununde kapatıyor
Eğer bişe yapıyosan tam yap

Katılıyorum Sana..Onca İnsanın Gününü Haftasını Hatta Aylarını Alıyosun..gerek Yok Bunlara

Bu databaseye güveniü dec kiraladım kurdum ve hayal kırıklığı buglar fışkırıo 82 görevi +10 krowaz almalar g0 olmama falanda falan

SaoL Db için TeşekkürLer

Geri
Üst Alt