Emc , Lüfer , Maradon Vb Hatalar İçin ...

Cevap: Emc , Lüfer , Maradon Vb Hatalar İçin ...

Sorunsuzdur Emin Olun ...
Konu Güncel ...

Saol ama benim sornum hal cözülmedi emc lunnardada almısdım simdi girmeye calısıyorum doldururken loadinda kapat hatası alıyorum hala

vlla hic bi sorunum cozulmedı dogrusu :S

vlla hic bi sorunum cozulmedı dogrusu :S
Böle Demekle Bir Sonuca Varamazsınız , NET Cevap Ve Gerekli Dosyaları Tam Adıyla Söleyiniz ...
DİPNOT : Bu Dosyalarda Sorun Oldugunu Herkez Sölüyor Sanmıyorum Ama Öleyse Öledir , Önceki Dosyalar'ım '' Dosya.TC '' Kayıtlıydı Ve Tamamen Sorunsuzdu Kapandıgı İcin Malesef Böle Oldu Ve Kaydetmediğim iCin Böle Oldu Anlayışınız Ve Yorumlarınız İcin Teşekkürler ...

Konu Güncellenmiştir - Tarafımca Düzenlendi ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: [Sorunsuz]Emc , Lüfer , Maradon Vb Hatalar İçin ...

Çok teşekkür ederim kardeşim.Moradonda beyazlıklar vardı düzeldi
Allah razı olsun :)
Ama EMC ve Lufer düzelmedi hala beyazlıklar var acaba bunu nasıl düzeltebilirim?
Resim:
img245.imageshack. u s /img245/7203/2009102212334.jpg

log.klg dosyasında ise bu yazıyor
Kod:
// Begin writing log... [10/02 21:22]
    [21:22:48] CN3WorldManager::InitWorld Pre delete
    [21:22:48] CN3WorldManager::InitWorld Pre new Terrain ZoneID(10000)
    [21:22:49] c:\program files\knightonline\object\obj_war_duntree01_po.n3pmesh - Can't open file (read)
    [21:22:49] c:\program files\knightonline\object\obj_war_duntree01_ip01.n3pmesh - Can't open file (read)
    [21:22:49] c:\program files\knightonline\object\obj_war_duntree01_ip02.n3pmesh - Can't open file (read)
    [21:22:49] c:\program files\knightonline\object\obj_war_duntree01_ip00.n3pmesh - Can't open file (read)
    [21:22:49] c:\program files\knightonline\object\obj_war_duntree01_po.n3pmesh - Can't open file (read)
    [21:22:49] c:\program files\knightonline\object\obj_war_duntree01_ip01.n3pmesh - Can't open file (read)
    [21:22:49] c:\program files\knightonline\object\obj_war_duntree01_ip02.n3pmesh - Can't open file (read)
    [21:22:49] c:\program files\knightonline\object\obj_war_duntree01_ip00.n3pmesh - Can't open file (read)
    [21:22:49] MsgSend_CharacterSelect - name(Mustibh) zone(2)
    [21:22:50] MsgRecv_CharacterSelect - name(Mustibh) zone(2 -> 2)
    [21:22:50] MsgRecv_CharacterSelect - failed(1)
    [21:22:50] c:\program files\knightonline\ui_us\co_talk_us.uif - Can't open file (read)
    [21:22:50] c:\program files\knightonline\ui_us\ka_change_us.uif - Can't open file (read)
    [21:22:50] c:\program files\knightonline\ui_us\co_knightsoperation_us.uif - Can't open file (read)
    [21:22:50] invalid file handle(-1) - Can't open texture file(c:\program files\knightonline\ui_us\item_failbar00001.dxt)
    [21:22:51] invalid file handle(-1) - Can't open texture file(c:\program files\knightonline\item\cloak_m_00.dxt)
    [21:22:51] invalid file handle(-1) - Can't open texture file(c:\program files\knightonline\item\cloak_m_00.dxt)
    [21:22:51] c:\program files\knightonline\item\cloak_-001.n3cplug - Can't open file (read)
    [21:22:51] c:\program files\knightonline\ui_us\co_inn_password_us.uif - Can't open file (read)
    [21:22:51] c:\program files\knightonline\ui_us\co_other_state_us.uif - Can't open file (read)
    [21:22:51] CGameProcMain::InitZone -> Zone Change (-1 -> 2) Position(0.0, 0.0, 0.0)
    [21:22:51] CN3WorldManager::InitWorld Pre delete
    [21:22:51] CN3WorldManager::InitWorld Pre new Terrain ZoneID(2)
    [21:22:51] CN3Mng::Add - duplicated object's file name.
    [21:22:51] Failed to load ColorMap - Zones\karusint.tct
    [21:22:52] CN3Mng::Add - duplicated object's file name.
    [21:22:56] c:\program files\knightonline\item\upc_el_rm_face.n3cpart - Can't open file (read)
    [21:22:56] c:\program files\knightonline\item\upc_el_rm_hair.n3cpart - Can't open file (read)
    [21:23:39] CNEng::~CN3Eng - Device reference count is bigger than 0
// End writing log... [10/02 21:23]
---------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
Cevap: [Sorunsuz]Emc , Lüfer , Maradon Vb Hatalar İçin ...

Çok teşekkür ederim kardeşim.Moradonda beyazlıklar vardı düzeldi
Allah razı olsun :)
Sendende , Rica Ederim ...

Ek Dosyaları Yükleyin Düzelceginden Yanayım Ama Merak Etmeyin Yakında , SORUNSUZ Full ZONES Dosyasını Eklicem Biraz Sabrediniz , Teşekkürler ...

Konu Güncel , Yorumlarınızı Bekliyorum ...
Tarih : 03.10.09

allah razı olsun valla kardeş emc geçerken direk atıyordu oyundan bu tbl yi indirdim düzeldi allah razı olsun

olmuo char a tıklıom tam qirerken kapat werio :S

zaqazaqa
olmuo char a tıklıom tam qirerken kapat werio :S
Tıkladıkdan Sonra Hata Veriyorsa Sorun ' Client ' Dedir ... Zones Dosyalarında Herangibi Bir Sorun Yoktur Emin Olabilirsin ...
amelesin11
Helal olsun eyww
Teşekkür Ederim ...

Yorumlarınızı Bekliyorum , Tşkrler ...

Konu Güncel ...
Tarih : 05.10.09

Arkadasım Düzelmediyse Hatanın Tam Olarak Acıklamasını Yazınki Gereken Yardımı Yapabileyim ...

Ana Bölümdeki Acıklamayı Lütfen Dikkatle Okuyunuz ...
Güncellenmiştir [ Tarih : 06.10.09 ]

Rica Ederim Konu Güncel ...
[ Tarih : 06.10.09 ]

paylasım ıcın saol .... ama bu serverlerle alakalı ...

Geri
Üst Alt