ELF DatabaseV1 YILIN DB Sİ OLACAK +10 SHELLI+JAPKO+KROWAZ+EŞİT JOP DB SS LER ICERDE

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rose1111
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: ELF DatabaseV1 YILIN DB Sİ OLACAK +10 SHELLI+JAPKO+KROWAZ+EŞİT JOP DB SS LER

İnsan Üstünde Düzenleme Yaptim Der Bari :) Adam Diyor ki indirdim emin database yaziyordu :) bir de diyorsun ki artik paylasim yapmicam asil benim bunu demem lazim ki ... Ben Suan v3 ve v4 ü bitirdim yayinlamayacagim :) Ama satacagim bunun nedeni ortada ... ve de herkeze satmayacagim :)

Cevap: ELF DatabaseV1 YILIN DB Sİ OLACAK +10 SHELLI+JAPKO+KROWAZ+EŞİT JOP DB SS LER

Ben db yi test ettim super 1 db ayrıca emın db diyo bazı arklar hayır emın db v1 de yığınla acık vardı
emınv1 tamammen sorunla doluydu kulllanalar bılır bu db cok farklı elıne emeğıne sağlık kardeşim
ben dedicated serverde kullanıcam tekrar saol test ettik tamamen sorunsuz sıfır poroblem
teşekurler

Ben Yayinladigimda 0 Acik Vardi Acik Olarak Neyden Bahsediyorsaniz Artik ... Droplar 0 Vs idi.Sadece Maradondan Drop Düşüyordu SC Vs.Ben Linki Kaldirdiktan Sonra Konulan Linklerde Değişiklik Yapildiysa Bilemem....

hOcam Linq neden kaLdırıLDı !!! qereqSiz qOnuLarı günceL tutmaı biLiOLar ..

ark lar db yokmu şimdi ben bi map indir dim birde ad.php die bişi indi acaba db yokmu

Ty Paylaşım İçin

Güzel Db Ellerine Sağlık Şu An Değiştiriyorum İnşallah Sorun Çıkmaz..

arkadaşım DB link verirsen sevinirim

+++++++++++++++++++++++++++++++

idare eder

Geri
Üst Alt