[Eglence] Herkez Ko'ya İlk Başladığında ki Ezikliklerini Yazsın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Jokker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Jokker

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Ocak
423
13
usko bolümünde gordüm güzelmiş muhabbete taşiyim dedim daha cok ilgi gorür.. Ben pvp ilk başladıgımda en kolay db'de keconlardan gold bar cıkıyodu ben saatlerce onu depoluyodum bankaya hava atıyodm arkilere :D

Cevap: [Eglence] Herkez Ko'ya İlk Başladığında ki Ezikliklerini Yazsın

11xx zamanında bulunan her ıtemı satıcıdan ceker tek tek denerdım daha sonra gb kasardım tbl cılerden tbl ıle cekılen ıtemlerın hepsını alır tek tek denerdım ben bunları yapan kdr zevkım kacardı bırakırdım
1-2 hafta sonra gene baslardım uyelıgımın sıfresını unutur gene aynı seyelrı yapardım bole gıderdı bu :D

hahah :D harbi ezikmişin :P

İlk Pvp'ye Başladığımda Aynı oZaN Gibi GB'Leri ALırdım Satardım - Ye Düşerdi Para Tekrardan Aynısını Yapardım :D Sonra Cz'ye qitmesini öğrendim Cz'ye qittim adam arıyorum meğer ben arka kapıdan çıkmışım :D Tekrar Town attım bowla kadar serbest qittim sonra bi asasla ws attım 3 sn sürmedi beni aldı :D Failed Combo Yapıyordum:D:D:D

ahhahhah :D o da güzelmiş :D

Ko-ya ilk başladığımda arkadaştan 37 level char almıştım. Oynadım oynadım koxpu öğrendim charı 45 yaptım en sonunda bir gün cafeye gittim arklar şaşırdı ve dediki fazla koxp kurma gm senin charını siler dediler. Dedim ki onlara gm ne nasıl bişi siz hiç gördünüzmü arkadaşlar ooooohoooooo cooook gördük tam da oyunda havada melek şeklinde kız uçuyordu arkadş aynen böyle yaptı .

aha gm ben dedim hani bak havada uçuyor o gm işte cabuk town town attım. Dediki cabuk saklan gttim saklandm. :D :D:D ve orada kurtuldum.

Bir gün adamın birini itemlerini coğaltcam yalanıyla itemlerini aldım adam dedi ki bendede var sendede halbuki gerçekleri bende ondakiler oyundan cıkınca gidioyrdu adama dedim ki oyundan cık gl adam cıktı geldi itemler gitmişti.
Adam bana abi ne olursun ver itemlerimi abi ne olursun abim duyarsa ağzıma sıçar dedi. Bende dedim ki banane olum uyanık olsaydın adam dedi abi şuan ağlıyorum abim gelcek birazdan ağzıma sıçacak. Bende
acıyıp verdim :D

________________________________________________________________________________
Şöyle bi bakarsak uskoda pek bişi öğrenmemişim ben knightı pvp de öğrenmişim.

1- Kolluk pvp de yaktım.
2- Gm Pvp de oldum.
3- Symbol Pvp de cıkardım.
4- Ortam pvp de yaptım usko ortamı berbat.! :(
5- Pvp de item gördüm item öğrendim.
6- En önemlisi uskoda olunmayacak şey admin pvp de oldum :)
7
8
9
10
11
...
....
Böyle gidiyor aklıma gelmiyor daha =)

Pvp yi bıraktıktan sonra usko oynadım tekrar ve g2 Clan yaptım ilerleme olmuş ::D item yaptım ama baktım ki yine boş iş pvp yine geri döndüm.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ilk başladığım zamanlar.
bir tane abi oynuyordu warrior la
dedim adama abi böyle döne döne nasıl vuruyorsun ya
adam dedi osman combo oğlum :D

bi forumda duymustum ko ya yenı baslayan cocuk charı dereye dusunce yenı char acmıs :D

charı dereye düşünce yeni char acmış süper :D

bende koya ilk başladığımda FrıDrake yeni gelmişti.ArkadaşLar 44 LWL warıor verdi ve ben onu wormLarde kasmaya çalışıyodum :D:D
Ama hakketten Çoğu şeyi pvpde öğrenmişiz :D

Ben Ne Şans Ki Usko da 60 Lwl lar 1 Elin Parmaklarını Geçmezken 60 lwl Eniştem Tarafından Öğrendim Onun İçin Bi Eziqlik Yapamadım Herşeyi Ondan Öğrendim

İlk Charım 34 Lwl ken G1 Clandaydım xD

uskoda ben başladığım odin felan vardı provokenin keyfi felan vardı kukry +6 bulan kral oluyodu o zamanlar :D.İlk girdiğimde isim kapamaya basmışım isimleri göremiyorum 3 kere çıkıp girdim oyuna sonra bişeylere basarken geri geldi isimler çok sevinmiştim :D.pm atmayı bilmiyodum chat box'dan ,friend'e ekleyip ordan ekliyodum.Bide moradonda manner kasan +45 mage var adı yesiltilkiy miş.ben onu yetkilikişi diye okudum cafede rezil olmuştum :D

Takıldııgm bir cafe vardı. Cafe sahibi koya girmiş artık bizleri çağırdı . Herkes dedi bu nasıl oyun len böyle . Dedim abi bende başlıyım şu oyuna . Oyuna girdim. 1 lvlde adam skill açtırtmaya götürmüştü :D

bu arada Jokker hayırlı olsun miniloper olmuşsun

Teşekkürler kardeşim :)

İlk başladığımda fire drake yeni gelmişti. O zaman haftada bir patchler gelmiyordu, ayda tek tük geliyordu hatırladığım kadarıyla.. Herneyse, Dies de başladım ilk önce.. Charı 35 lv yaptım ve elime +8 bow geçti.. Sevinmiştim.. Ama nerelerde kasacağımı biliyordum, deneye deneye öğrenmiştik o zamanlar.. Herneyse sonra girebildiğim serverlarda char kasmaya basladım.. :D Her serverda +35 char yaptım. :D Sonra Logos a başladım.. Artık tek server a başlamanın zamanı kalfa oluyoruz.. :D Charı ancak 1.5 ay da 55 %66 Yapabildim.. G3 Clan(lar)a girdim. Exp kasıyor apost a gel dediler. Bende o zamanlar deru, apostle vb. bilmiyorum. :D Ora nere dedim adama anlattı ve sordu sen nasıl 55 e kastın ? diyerek bende kastım işte dedim.. :D Sonra Lv kasmayı bıraktım.. İtemlerimi düzdüm. :D +7 fp set - +7 dual cleaver - +9 dual dex küpe - gerisi görev takısı.. GBsiz düzdüm ehe :D

Ardreama çıkmaya başladım.. Ama hep yatıyordum. Hiç np kasamadım.. Elime 1.5 m geçtimi seviniyodum. Gider 500 np alır ardreama giderim diye.. :D

Haa, unutmadan dies de adam oyunu bırakıyormuş ve bana +7 chtin set verdi. Bende giyemiyorum. Salla dedim gittim npc ye sattım sonra plate armor göğüslük ve pad aldım ohh işte mis gibi diyordum...

Bizim de ezikliğimiz bu işte.. PVP ye öğrenerek geçtim oyunu... ( TRKO da oynamıstım. )

Bu arada minilop. hayırlı, uğurlu olsun.

Ko ya ılk basladgmızda butun cafe 10 ksı gbi gunde 9-10 saat otururduk.Herkes lvl kasardı 1 haftada 30 lvl oldm Bulcanda xD
Arkın kardesı kecoon dan kekuri ring dusurmustu 6 yasndakı cocukdan zorla aldık tum mahalle evine toplandık cocugun kekuri ring ıcın xD döverek aldık en sonunda xd

ben ko ya ilk uskoda başladım abim beni kasıyordu asastım abbys e gittik ordaki solucanları çok sevmiştim abimden solucan istemiştim :D

BEnim BAşladıgım ilk gün cafede 1-2 abi oynuordu cafede yeni açılmıştı gece 11de orada idim abi baktım bişiler yapıorlar 30 lvl warior carı wardı oyunu cok renkli cok gerçekçi bulmuştum CArın Şifreyi banada wermişlerdi Adıda ErdiBay onu lüferde lycanlarda kasıcam diye neler cekmiştim 31 lvl yaptım ve +8 item düşürdüm Cok sevindim Parlıor Diye :D Düşürdügüm itemde Two Handed Sword du :D ama ögLe Cok sevindimki anlatamam :D

Geri
Üst Alt