S Konu Yazar sekocan Active Member Ocak 1,117 0 8 Eki 2010 #1 sorununuz varsa beni ekleyin [email protected]
J joker44 Member Ağu 35 0 9 Eki 2010 #2 Cevap: Eger Vps V.s Bi sorununuz VArsa arklar Yardım edelim arkadas benm onda sorunum yok ama ebenezerde sorunum war lutfen yardim al resimide koyiyim: Lutfen yardim(
Cevap: Eger Vps V.s Bi sorununuz VArsa arklar Yardım edelim arkadas benm onda sorunum yok ama ebenezerde sorunum war lutfen yardim al resimide koyiyim: Lutfen yardim(
S Konu Yazar sekocan Active Member Ocak 1,117 0 9 Eki 2010 #3 Cevap: Eger Vps V.s Bi sorununuz VArsa arklar Yardım edelim obcd ve server loginlerini kontrol et
J joker44 Member Ağu 35 0 9 Eki 2010 #4 Cevap: Eger Vps V.s Bi sorununuz VArsa arklar Yardım edelim abicim baktim hic bi sorun yok odbc cok iyi inilerimde bozuk deil Napcam anlamadim:S:S 2 minutes dakika sonra eklenen: ya 2-3 gunden beri superdi bugun bi denedim debug diyo we bidaha hic acamadim swmi Moderatör tarafında düzenlendi: 9 Eki 2010
Cevap: Eger Vps V.s Bi sorununuz VArsa arklar Yardım edelim abicim baktim hic bi sorun yok odbc cok iyi inilerimde bozuk deil Napcam anlamadim:S:S 2 minutes dakika sonra eklenen: ya 2-3 gunden beri superdi bugun bi denedim debug diyo we bidaha hic acamadim swmi
S Konu Yazar sekocan Active Member Ocak 1,117 0 11 Eki 2010 #5 Cevap: Eger Vps V.s Bi sorununuz VArsa arklar Yardım edelim kardes server inlerinde sorun vardır kessin xs ekle beni msn yardım edebilirim
Cevap: Eger Vps V.s Bi sorununuz VArsa arklar Yardım edelim kardes server inlerinde sorun vardır kessin xs ekle beni msn yardım edebilirim